Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen gyakran jártok egyedül...

Milyen gyakran jártok egyedül szórakozni?

Figyelt kérdés

Most megy a Hoolians koncert nálunk és nem mentem el, mert az egyik barátnőm temetésen volt, a másik meg dj bobora megy (sörfeszt). Egyedül nem lett volna jó, pedig erre vártam az ingyen koncertjük óta. Az ingyen koncertet is utólag tudtam meg :(

19/L

2013. szept. 5. 20:42
 1/2 A kérdező kommentje:
Hooligans*
2013. szept. 5. 20:42
 2/2 anonim válasza:

Hol van most koncert?

Am en is ebben a cipoben vagyok. bar en pasi vagyok (20F) de nincs senki akivel eljarhatnek bulizni, kicsit szorakozni. Sajnos a legtobb embernek az emlekezet kiesesig valo ivas jelenti a szorakozas de nekem valahogy nem.

A mai vilagban pedig nehez ilyen embereket talalni aki ertelmesen is tud bulizni. Itt csupan arra gondolok, hogy nem csatag reszegekre isszak magukat es nem az okostelefonjukat nyomogatjak még buliban is.

Jo lenne egy Igy jartam anyatokkal csapat :D

2013. szept. 5. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!