Volt már így valaki?
Figyelt kérdés
Egy éve eléggé megromlott a viszonyom a környezetemmel. (család, barátok) Azóta nem sok emberrel beszélgetek, mondhatni teljesen izolált lettem társadalmilag, és ez már lassan elviselhetetlenül nyomasztó. Nem igazán tudok kitörni ebből a helyzetből. Jó lenne tudni, szokványos-e ez a probléma és csak én nem találtam meg eddig a megfelelő kiutat, vagy tényleg ennyire beles*arnak egymásba az emberek Magyarországon.2014. ápr. 3. 10:39
1/4 anonim válasza:
Talán nem az emberekkel, a környezeteddel van a probléma, hanem veled? Én itt keresném a hibát.
2/4 anonim válasza:
Hát ha veled van probléma,akkor azt leginkább úgy tudod kideríteni, hogy azért égebbi ismerösöktöl kérsz segítséget...:) Ezt feltétlenül próbáld ki....hogyha javítottál ezen utána megpróbálhatsz ,,nyomulni az emberekre....,, ha a családodat Te keresed és kedveskedsz nekik akkor biztos felfigyelnek rád! !!!! Ha esetleg van élettársad (pasid/csajod) az ö segítségét is kérheted....:) A lényeg,hogy ne félj...és keresd te is az embereket ne várd el,hogy mindig ök rohanjanak utánad...:) !! De azért ez a korodtól is függ! ! Elnézést a sok helyesírási hibáért ://
3/4 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá, hogy velem van a hiba, mindig először ebből indulok ki, de szerintem nem ez a helyzet. Szabályosan kiutáltak az összes "baráti" körömből és a családon belül is vannak konfliktusok, de ezeket sosem én kezdeményezem. Visszafordulni a régi ismerősökhöz nem tudok, a fenti okok miatt. Ismerkedni, barátkozni szoktam, nem adom fel a dolgot, de általában azok is kudarccal végződnek. Tényleg nem értem a dolgot, már lassan kezdem elhinni, hogy velem van a baj. Egyébként 22 éves vagyok.
2014. ápr. 3. 17:23
4/4 anonim válasza:
Ha senki sem áll melletted elég 1értelmü h veled van a baj! !!!!!! -.-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!