Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan törhetnék ki a csúnya...

Hogyan törhetnék ki a csúnya lány szerepéből?

Figyelt kérdés
12-13 évesként tényleg nagyon csúnya voltam, még barátaim sem voltak, nem hogy a fiúkat érdekeltem volna. Mostanra viszont 16 éves lettem, és (szerintem) pozitív változásokon mentem keresztül: 11 kilót fogytam sporttal, kozmetikushoz és körmöshöz járok, tisztességes fehérneműt hordok, a ruháim is a pénztárcámhoz képest a legjobbak, a mosolyomat rendbe hozta a fogszabályozó. Úgy érzem többet már nem tudok kihozni magamból, ennek ellenére még mindig kitagadott vagyok, hiszen úgy nőttem fel, hogy csúnya voltam, mindenki úgy ismert meg, mindenki eltemetett csúnyaként.
2014. márc. 31. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Ha valakit megismersz, egy idő után egyre jobban háttérbe szorul az, hogy nézel ki. Ismertem például olyat is, aki finoman szólva csúnya volt, viszont olyan stílusa, személyisége, kisugárzása volt, hogy mindenki szerette. De egyébként se kéne úgy viselkedned, mint egy kitagadott hisz a csúnyát múlt időben írtad.
2014. márc. 31. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:

az a tapasztalatom, hogy nagyon kevés csúnya nő van,

viszont a magyar nők 99%-a nem tudja normálisan kifesteni magát, ezért csúnya

nézd meg ezt https://www.youtube.com/watch?v=TfYtURueTDA

meg ezt [link]

ilyen egyszerű

2014. márc. 31. 18:59
 3/5 A kérdező kommentje:

#1: A baj az, hogy senki sem szeretne megismerni.

#2: Nem sminkelek, de lehet hogy valamikor megpróbálok.

Köszönöm a segítségeteket!

2014. márc. 31. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Keress új ismerősöket, az nem megy?
2014. márc. 31. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:
kepet kerek.
2014. márc. 31. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!