Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Minden lány szeret táncolni?

Minden lány szeret táncolni?

Figyelt kérdés

Akik nem, miért nem?

Elsősorban ezen lányok válaszát várom.

2014. márc. 26. 21:43
1 2 3
 21/27 kingu9 válasza:
Nem mindegyik szeret. Leginkább szerintem önbizalom kérdése, mármint az én esetembe. Vannak akik nem nagyon mernek mások előtt táncolni, mert úgy érzik, hogy nem táncolnak elég jól.
2014. aug. 10. 22:45
 22/27 anonim ***** válasza:
Én szeretek táncolni, csak nem tudok :D
2014. aug. 10. 23:06
 23/27 anonim ***** válasza:
Én imádok. Szerencsére jó a ritmusérzékem, és nagyon szeretek mozogni. Néptáncot és hiphopot tanulok (tudom, fura párosítás...), de csak úgy "ellötyögni" is szeretek barátokkal, ha arról van szó. Legszívesebben mindenféle táncot tanulnék, ami sajnos nem nagyon jött össze (viszonylag későn kezdtem el táncolni), de remélem, még lesz alkalmam mindent kipróbálni. :) 15/L
2014. aug. 11. 00:47
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Az amputált lábú lányok biztos nem. Bár ki tudja.
2014. szept. 22. 22:22
 25/27 anonim ***** válasza:

Jézusom, dehogy!

Egy csípőficamos kecske is jobban tud táncolni nálam. Amikor anno a szalagavatós videót néztem vissza, majd' leestem a székről a röhögéstől. A ritmus még csak-csak ment, de az a mozgáskordináció, öcsém :D Szögletes és merev valami katasztrófa...

2015. máj. 27. 20:09
 26/27 anonim ***** válasza:

* mozgáskoordináció

És 25L vagyok

2015. máj. 27. 20:12
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem szeretek, nem nekem való, nem is tudok. Nem tusom elengedni magam.

Én letáboroztam a jégkorong mellett.

2015. okt. 12. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!