Minden lány szeret táncolni?
Figyelt kérdés
Akik nem, miért nem?
Elsősorban ezen lányok válaszát várom.
2014. márc. 26. 21:43
11/27 anonim válasza:
Társastáncot, meg az ilyesmiket még úgy ahogy, de az impro nem az én műfajom... pl. az esküvőkön csak a bátyámmal táncolok. Csak miatta vagyok hajlandó hülyét csinálni magamból. 19/L
12/27 anonim válasza:
Hát szerintem sutyiba biztos:)) De úgy, hogy mindenki előtt, talán nem:):) egy buliba pl:):):)
13/27 anonim válasza:
Nem szeretek, mivel egyrészt nagyon béna mozgásom van, másrészt nem is szoktam olyan helyre menni, ahol nagyon táncikálni kéne, de még azt se nagyon tudom, hogy hogyan szoktak táncolni.
14/27 anonim válasza:
Szeretnék de nem tudok túl jól és félek,hogy nevetség tárgya leszek úgyhogy inkább hanyagolom a dolgot. Itthon a szobám magányában viszont egész más a helyzet 20/l
15/27 anonim válasza:
Attól függ. Ha olyannal táncolok, akinek megéri hülyét csinálni magamból, akkor szeretek. Amúgy meg égek, mint az érett paradicsom.
16/27 anonim válasza:
Otthon szeretek táncolni, de közösségben nem megy, még akkor sem, ha meg vannak határozva a lépések, valahogy ilyenkor túl merev leszek.
Az ide-oda lötyögés/fenékrázás háát szerintemnem igazán illik bele a tánc kategóriába:-)
17/27 anonim válasza:
Nem. Egyenesen utálok táncolni, és soha nem táncolok.
18/27 anonim válasza:
Ha van egy alap ritmus, ami azért pörgősebb, arra szeretek táncolni
18/l
19/27 anonim válasza:
na, én szeretek táncolni nagyon is, stressz levezetésnek is jó :D itthon, bulikban, a discoval az a bajom, h pofátlanok...évente 1-szer megyek, mert utána egy évre elmegy tőle a kedvem :D
L/21
20/27 anonim válasza:
Nem. Én pl. utálok táncolni, és soha nem táncolok. Nagyon muzikális vagyok, de introvertált és szorongó. Rühellem a tömeget, az izzadt testeket, az embergőzt. Hat lóval sem tudnának elvonszolni táncikálni soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!