Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Minden lány szeret táncolni?

Minden lány szeret táncolni?

Figyelt kérdés

Akik nem, miért nem?

Elsősorban ezen lányok válaszát várom.

2014. márc. 26. 21:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Társastáncot, meg az ilyesmiket még úgy ahogy, de az impro nem az én műfajom... pl. az esküvőkön csak a bátyámmal táncolok. Csak miatta vagyok hajlandó hülyét csinálni magamból. 19/L
2014. ápr. 9. 17:43
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem sutyiba biztos:)) De úgy, hogy mindenki előtt, talán nem:):) egy buliba pl:):):)
2014. ápr. 9. 18:19
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretek, mivel egyrészt nagyon béna mozgásom van, másrészt nem is szoktam olyan helyre menni, ahol nagyon táncikálni kéne, de még azt se nagyon tudom, hogy hogyan szoktak táncolni.
2014. ápr. 9. 18:47
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék de nem tudok túl jól és félek,hogy nevetség tárgya leszek úgyhogy inkább hanyagolom a dolgot. Itthon a szobám magányában viszont egész más a helyzet 20/l
2014. máj. 1. 19:13
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha olyannal táncolok, akinek megéri hülyét csinálni magamból, akkor szeretek. Amúgy meg égek, mint az érett paradicsom.
2014. máj. 4. 19:38
 16/27 anonim ***** válasza:

Otthon szeretek táncolni, de közösségben nem megy, még akkor sem, ha meg vannak határozva a lépések, valahogy ilyenkor túl merev leszek.

Az ide-oda lötyögés/fenékrázás háát szerintemnem igazán illik bele a tánc kategóriába:-)

2014. jún. 12. 19:44
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem. Egyenesen utálok táncolni, és soha nem táncolok.
2014. jún. 12. 19:53
 18/27 anonim ***** válasza:

Ha van egy alap ritmus, ami azért pörgősebb, arra szeretek táncolni

18/l

2014. jún. 12. 20:29
 19/27 anonim ***** válasza:

na, én szeretek táncolni nagyon is, stressz levezetésnek is jó :D itthon, bulikban, a discoval az a bajom, h pofátlanok...évente 1-szer megyek, mert utána egy évre elmegy tőle a kedvem :D

L/21

2014. júl. 3. 21:13
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én pl. utálok táncolni, és soha nem táncolok. Nagyon muzikális vagyok, de introvertált és szorongó. Rühellem a tömeget, az izzadt testeket, az embergőzt. Hat lóval sem tudnának elvonszolni táncikálni soha.
2014. júl. 21. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!