Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy juthatnék el egy buliba?

Hogy juthatnék el egy buliba?

Figyelt kérdés

16 éves, tizedikes lány vagyok (Budapestről). Igazából jóban vagyok mindenkivel, csak se a kisebb baráti társaságomban, sem az osztályban senki nem ilyen buliba járós, és rá sem vehetők erre. Én pedig szörnyen unom mostanában az életem. Nagyon szeretek élni, és kilencedikben még elég volt ez a nyugis, lassú élet, de mostanában "szenvedek":D Még sosem voltam semmiféle szórakozóhelyen.

Valami ötlet? Vagy valaki?

2014. márc. 16. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyen ismerősök nélkül nem lesz egyszerű, úgyhogy mindenképp valaki találnod kell :D. Gondolom ezzel nem mondtam sokat, de nem ajánlanám hogy egyedül menj.

A környezetedben kellene szétnézni hátha vevő lenne valaki ilyesmire.

2014. márc. 16. 17:31
 2/4 a4940825 válasza:
uuu én is pont így vagyok.:D 16/l
2014. márc. 16. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akár társulhatnátok is némi netes ismerkedést követően ha nem idegenkedtek az ilyesmitől :D.
2014. márc. 16. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
En 16l vagyok es imádok bulizni. Minden hétvégén megyek kb. Nincs us annál jobb:))) amugy eloszor keress legalább 1 barátot aki menne veled es utána bulizzatok egy jót:))) írhatsz privát es elmondom mik a jo helyek hova érdemes menni stb:D
2014. márc. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!