Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan zárjam ki a félelmet?

Hogyan zárjam ki a félelmet?

Figyelt kérdés
Nincs erre valami gyakorlat, könyv vagy akármi ? ha vagyok egy szituációban vgyis ha rámirányul a figyelem, teljesen leblokkolok és folyton azon agyalok h hol vagyok és kik vannak még ott,igy nehéz pl egy feladatra koncentrálni, semmi nem jut eszembe, már elmultam tizen éves is, igy meg főleg nehézségeim támadnak ügyek intézésnél, eluralkodik rajtam minden.ami anyira meggátol h szabad gondolataim legyek és az adott helyzetre fókuszáljak. nem lehet kikapcsolni ? vagy ezt csak tapasztalás útján sok ilyen "kellemetlen helyzet után lesz ?
2014. márc. 12. 12:14
 1/2 anonim válasza:
Lehet hogy az lenne a legjobb ha felkeresnél egy pszihológust és kibeszélnéd.
2014. márc. 12. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:

A barátaiddal vagy a családoddal teremtsetek mesterségesen olyan szituációkat otthon, amik nem mennek. Gyakorold egy darabig, közben próbáld ki magad éles helyzetekben is.

Egyéb ötlet: legfeljebb rövid ideig teremts csak szemkontaktust. Hátha ilyenkor kevésbé leszel zavarban, ha közvetlenül nem érzékeled magadon másoknak a tekintetét.

2014. márc. 14. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!