Hogy sikerült nektek legyőzni a félelmet? 18/L
A barátommal már jó ideje együtt vagyunk, több mint egy éve és nagyon szeretném már, ha túl lennék ezen az egészen ő róla meg nem is beszélve, hogy mennyire szeretné de egyszerűen nem megy! Iszonyatosan félek a fájdalomtól, ahogy arra kerülne a sor hogy nekiállunk egyszerűen bepánikolok. pedig szeretem ezzel nincs gond, de egyszerűen az agyamat nem tudom kikapcsolni és nem megy. Próbáltuk az alkoholt a hosszú előjátékot is!
negatív hozzászólások nem kellenek! Akinek volt ehhez hasonló ő neki, hogy sikerült?
Én együttérzek veled, én is félek a fa*ztól 20/F.
Ui: Bemész sexshoppba, veszel bilincset, hasrafekszel, kikötözteted magad és akkor már nem tudsz majd visszakozni.
Vagy kérdezetek utána ott, hátha tudnak valamit tanácsolni, ami csillapítja a fájdalmat és hátha az a tudat, hogy nem fog fájni, lenyugtat.
"Több mint 1 éve"
Nagyon töketlen a barátod, ha 1 év alatt képtelen volt kibeszélni téged a bugyidból, és megoldani ezt a "jaj félek" problémát.
Jaj istenem ezek a baromságok, hogy hogy fogsz majd szülni...
Ki beszélt itt szülésről?
Neki még joga van az elsőtől tartani, mivel még azt nem ismeri... de nagy empátiával rendelkeznek egyesek. Azok beszélnek így akik már szexeltek, meg szültek de itt nem arról van szó hogy licitáld túl a másikat,hogy te mennyi mindent kibírtál már...
Az a baj, hogy tr csak túllenni akarsz az egészen és nem megélni. El kell fogadnod,hogy minden új, minden változás hozhat magával némi fájdalmat, akár testit akár lelkit, de ezektől nem kevesebb, hanem töb leszel.
Csak biztos kell legyél benne, hogy ha szólsz a párodnak, hogy állj akkor megáll.
Azt is te döntöd el, mennyit vagy hajlandó elviselni adott esetben a szeretkezésért cserébe a fájdalomból - ha fájni fog egyáltalán. Én is paráztam, aztán nem is fájt... ha kívánod a másikat és nemcsak "hagyod magad" akkor jó lesz. Ebből az alkalomból csak egy van, ne túllenni akarj rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!