Lányok, ti hogyan válaszoltok ha valaki beszól nektek az utcán?
Figyelt kérdés
Ma fellökött egy srác és még be is szólt utána. Hogyan érdemes viselkedni az ilyen borult elméjű emberekkel? :S2014. márc. 11. 18:32
2/5 Nem Isten válasza:
Kedves Kerdezo!
En ilyenkor megallok es mindossze annyit mondok:
Meg ha rossz napod is van, kerlek ne rajtam toltsd ki a mergedet!:)
3/5 anonim válasza:
a lényeg, hogy ne maradjon benned harag. van akinek az segít ha utána ordít valami csúnyát, van aki lerendezi magában.
én nem nagyon tudok felidézni olyat, hogy beszóltak, lehet jó környéken lakom :)
azért a borult elméjűekre általában úgy nézek, hogy sajnálom hogy ennyi gyűlölet van a szívükben, sz.r lehet így élni. de többet ezzel nem foglalkozom.
4/5 anonim válasza:
Van egy jó, s fejlett védekező-támadó mechanizmusom. S mindemellett elég rafkós is vagyok. Minél magasabbra dobja az pasi a labdát, én annál inkább élvezem, ha leütöm. Szeretem az ilyen hatalmi harcokat. Engem nem lehet kizökkenteni. Aztán amikor nem azt kapják, mint amire számítottak, csak pislognak. És én leszek az, aki élvezi a helyzetet. Mert keresztül húztam valaki számításait. Magabiztosnak kell lenni, rátermettnek, nem félni senkitől, nem árt ha van nem csekély intelligenciahányadosod is, s szép kis kudarcba taszíthatod az illetőt, aki kikezd veled. Jó játék tud ez lenni, kifejezetten lehet élvezni is, amikor valaki hoppon marad.
5/5 anonim válasza:
Én rendszerint sehogy mert "sajnos" elég sok srác, közmunkás, kisebbségi beszól és rendszerint egyedül megyek így az 50 kilómmal nagyon hamar helyretennének :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!