Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok, ti hogyan válaszoltok...

Lányok, ti hogyan válaszoltok ha valaki beszól nektek az utcán?

Figyelt kérdés
Ma fellökött egy srác és még be is szólt utána. Hogyan érdemes viselkedni az ilyen borult elméjű emberekkel? :S
2014. márc. 11. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
"Anyád."
2014. márc. 11. 18:43
 2/5 Nem Isten válasza:
56%

Kedves Kerdezo!

En ilyenkor megallok es mindossze annyit mondok:

Meg ha rossz napod is van, kerlek ne rajtam toltsd ki a mergedet!:)

2014. márc. 11. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:

a lényeg, hogy ne maradjon benned harag. van akinek az segít ha utána ordít valami csúnyát, van aki lerendezi magában.

én nem nagyon tudok felidézni olyat, hogy beszóltak, lehet jó környéken lakom :)

azért a borult elméjűekre általában úgy nézek, hogy sajnálom hogy ennyi gyűlölet van a szívükben, sz.r lehet így élni. de többet ezzel nem foglalkozom.

2014. márc. 11. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Van egy jó, s fejlett védekező-támadó mechanizmusom. S mindemellett elég rafkós is vagyok. Minél magasabbra dobja az pasi a labdát, én annál inkább élvezem, ha leütöm. Szeretem az ilyen hatalmi harcokat. Engem nem lehet kizökkenteni. Aztán amikor nem azt kapják, mint amire számítottak, csak pislognak. És én leszek az, aki élvezi a helyzetet. Mert keresztül húztam valaki számításait. Magabiztosnak kell lenni, rátermettnek, nem félni senkitől, nem árt ha van nem csekély intelligenciahányadosod is, s szép kis kudarcba taszíthatod az illetőt, aki kikezd veled. Jó játék tud ez lenni, kifejezetten lehet élvezni is, amikor valaki hoppon marad.
2014. márc. 11. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Én rendszerint sehogy mert "sajnos" elég sok srác, közmunkás, kisebbségi beszól és rendszerint egyedül megyek így az 50 kilómmal nagyon hamar helyretennének :D
2014. márc. 11. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!