Lányok! Az oldalon kapott levelek kb hány százalékára válaszoltok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 15:34
2/11 anonim válasza:
90%. Nagyrészt abszolút normális kérdéseket kapok, leginkább a szakmámmal, hajammal (:D) kapcsolatban. Vannak néhányan, akik ebben a kategóriában találnak meg, ismerkedni próbálnak. Ha kulturáltan írnak, válaszolok.
21l
4/11 Pain for Pleasure válasza:
Eddig minden levélre válaszoltam, mert normálisak írtak rám, de ha valaki bunkó stílusban írogatna, annak nem írnék vissza.
5/11 anonim válasza:
általában válaszolok ..
de kaptam már olyat is hogy :
"te és én menni dugni?
23/f Debrecen ha érdekel keres meg, skypeazonosító :)"
na erre nem válaszoltam.
6/11 anonim válasza:
Nagyon kevés levélre válaszolok. Ajánlatokra soha; szexuális jellegű kérdésekre csakis akkor, ha látom, hogy értelmesen fogalmazta meg az illető és köze van a kérdéshez/kommenthez, ami miatt írt nekem. Illetve volt 1-2 olyan felhasználó, akinek mondjuk tetszett, amit írtam és amiatt írt rám, velük tökjó olykor pár értelmes levelet váltani :)
8/11 anonim válasza:
Ha normális a kérdés, akkor 100%
9/11 anonim válasza:
A normalis levelekre, ami kb 5-10%, a tobbi jaj, kuldenek kepet, hol laksz, hany eves vagy tipusu uzenet.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!