Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Segítség! Mit csináljak?

Segítség! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Teljesen kétségbe vagyok esve. 13/L vagyok, és ami a mai nap történt az teljességgel felháborított... Egyik osztálytársnőm elkérte az énekfüzetemet (mert neki nem volt, és mára kellett bemutatnia). Ráragasztotta a vinyettáját a történelemfüzetéről (ami mellesleg nagyon lazán ingott rajta), és kivitte a tanár elé. Pont akkor jött le a vinyetta, amikor kivitte, és a tanár megnézte... Nekem is, és neki is beírta az egyest, és egyúttal egy ötöst is kaptam füzetvezetésre... Utána meg még dolgozatírás előtt tőlem kért lapot. Tudom, hogy ez az én hibám, a naivságomat könnyen kilehet használni, de ez azért mégiscsak sok. A szüleimnek nem merem elmondani. A nagymamám haldoklik, anya készül elhagyni a munkahelyét, apukám is elég labilis... Engem pedig a suliban folyamatosan cseszegetnek (már bocsánat a kifejezésért), szóval nincs szükségem pofonokra amiatt, mert próbáltam kedves lenni... Mit tegyek?!

2014. febr. 28. 17:27
 1/4 A kérdező kommentje:
U.i.: Elnézést, ha vétettem helyesírási hibát.
2014. febr. 28. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiképp se hallgasd el, mert később valószínűleg kiderülne! El kell mondanod otthon, akkor is ha ilyen állapotok uralkodnak otthon(nagyon sajnálom). Hogy érted azt hogy apukád labilis? Szerencsére kaptál egy ötöst is, rosszabb lenne ha az egész totál rosszul sült volna el. Ha egyébként jó tanuló vagy, nem hiszem hogy nagyon felrónák ezt neked. 13/L
2014. febr. 28. 17:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Apa azért labilis, mert amikor másodikos voltam, rengeteget ivott alkoholt, amitől totál "bezakkant"... Sőt, még néhanapján most is ezt csinálja, ezért anyával általában hétvégén (amikor mindenki itthon van) szoktak veszekedni, mert hülyeségeket hord össze... Általánosságban jó tanuló vagyok (4-5, néha hármasok becsúsznak, de mostanában egyre több), de ezt az egyest nem azért kaptam, mert nem tudtam az elméletet, hanem mert segítettem egy olyasvalakinek, aki megakarta hamisítani a füzetét... Ez bűn, és tudom, hogy megérdemeltem az egyest, de nagyon fáj, hogy így kihasznált...
2014. febr. 28. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Tanarnak nem mondtad ezt el? Ha jo fej talan kihuzza a rossz jegyet.
2014. febr. 28. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!