Szöszi^^ kérdése:
Hogy jutott eszembe az a szó hogy "vadparaszt"? Help me!
Figyelt kérdés
Az utcán egy csávò véletlenül mondom "véletlenül" hozzáért a kezemhez én meg ránéztem ès odaböktem hogy vadparaszt!!!
14/lány
2014. febr. 25. 17:57
12/17 anonim válasza:
Ezaz, még bíztassátok is a flegma kis libát, nincs még belőlük elég.
13/17 anonim válasza:
Rossz a sok megkeseredett férfinak ha egy nő (lány) le meri szólni őket :)
Pedig csajok, tényleg kapjuk össze magunkat ezek a fiúkák többet tudnak a star trekről mint mi mindannyian. Ha valamit ezt lehet tisztelni :P
14/17 anonim válasza:
Semmi baj ezzel a szóval. A férfiak megérdemlik hogy beszóljunk nekik. Nrm irányíthatnak minket! Küzdjünk az egyenjogúságért! Gondolj a bántalmazott lányokra! Független, erős nő vagy!! mi van ha mégsem véletlen volt?
15/17 anonim válasza:
felőlem azt mondhattok amit akartok, és azt csináltok, amit akartok, ha utána hagyjátok, hogy.... :) Még jó is ha előtte kicsit harcosak vagytok
17/17 Szőke Zoli2 válasza:
Hidd el, a legjobb a vadcigányparaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!