Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Keresek egy régi playstation...

Keresek egy régi playstation 2 játékot, de sajnos sehogy nem jut eszembe a neve, valaki? többi lent

Figyelt kérdés
autós játék volt, egymást le kellett lökni a tetőről, (valami ilyesmi) volt olyan hogy roncstelepen (ilyen kis aréna féleség) egymásnak át kellett adni a bombát stb..több "pálya' volt..tudom ez édes kevés, de hátha valakinek meg van vagy volt és felismeri..köszönöm!
2014. febr. 21. 00:31
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem a Twisted Metal-ra gondolsz
2014. febr. 21. 00:39
 2/4 A kérdező kommentje:
megnéztem, nem:( igazából neki kellett menni a többi kocsinak, amíg kifüstöltek/kiégtek.. meg lelökni őket ( valamilyen tetős pálya) csak volt benne versenyzés is, meg a bombás amit említettem.. lehetséges ez már rejtély marad:/ mindent végig néztem
2014. febr. 21. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:

nem lehet hogy valami régebbi Burnout

bár lehet keverem

2014. febr. 21. 16:38
 4/4 A kérdező kommentje:
nem, de köszi!:) meglett, és kiderült ps1-es:D Destruction Derby Raw :)
2014. febr. 22. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!