Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért lettem ilyen és mi...

Miért lettem ilyen és mi ez?!? 19/L

Figyelt kérdés
Eddig olyan ember voltam, akit mindenki ismer, aki szinte mindenkivel jóban van a suliban is, a városban is, az egész környéken. Minden hétvégén voltam valahol bulizni vagy csak úgy szórakozni. Aztán egy ideje ez elkezdett csökkenni, mindenkit kizártam, voltak barátaim is és egyedül maradtam, de úgy érzem, hogy ez jó így nekem. Viszont arra már rájöttem, hogy egészségtelen, úgy élek, mint egy remete. Úgy érzem, hogy már nem fontos nekem senki sem, van kb. 3 ember, akivel beszélek de csak telefonon vagy facen, mert nem találkozom nagyon velük sem. Nem érdekel annyira, hogy mi van velük, azt se akarom, hogy őket érdekelje, hogy mi van velem, pedig alapjába véve szeretem őket... lehetett volna kapcsolatom is, de azokat is inkább eltaszítottam, mert úgy érez Másfél hónapja nem mozdultam ki a lakásból. Olyan akarok lenni, mint régen, vágyni emberek társaságára legalább egy kicsit... :\

2014. febr. 24. 08:12
 1/2 A kérdező kommentje:

* mert úgy éreztem/érzem, hogy érzéketlen lettem. Nem tudok már senkit kedvelni, szeretni meg végképp nem.

Bocsi, nem tudom hová tűnt fent ez a rész. :')

2014. febr. 24. 08:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Minden embernek vannak időszakai/korszakai.

Most talán arra volt/lenne szükséged, hogy átgondold az életedet és változz. Lehet mostmár más minőségben vágysz más emberek társaságára. Pl.: mostmár szolidabb, beszélgetősebb bulikra vágysz. Nem erről van szó?

2014. febr. 24. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!