Mit gondolsz, szerinted rossz megítélésű lettem hogy belevontam az akkori osztálytársakat ilyen módon?
Anno mikor suliba jártam, voltak az osztályunkba ilyen vékony anyu kedvencei, akik tipikus visszahúzódó félénk gyerekek voltak, és voltam Én meg ottani 2-3 srác akikkel a kondizás hozott össze, amikor torna óra volt mindig megcsináltuk a kötelező futást, stb, és mentünk is edzeni 1 teljes órát. Láttam ezeket a srácokat hogy szoronganak nem találják a helyüket, így fogtam őket és behívtam hozzánk hogy legyenek velünk, mutattam nekik mit hogy kell stb. Csináltattam velük a gyakorlatokat mindig torna órán, és idővel látszott hogy érdekli őket, az egyik meg is mondta hogy előtte is foglalkoztatta csak szégyellős volt mert nem értett ehhez
Ma pedig a városi teremben voltam amikor jött kifelé az öltözőből volt osztálytársam, rendesen meglepődtem és meg is kérdeztem hogy mióta csinálod, hogy megy?
Végül is nekem csak annyi célom volt ezzel hogy, megismerkedjenek a súlyokkal, gyakorlatokkal, ha tetszik nekik akkor belevágnak, ha viszont hidegen hagyná őket akkor sincs semmi. csak megakartam mutatni nekik hogy vékony gilisztából is lehet ám jó formát kihozni
21/F
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!