Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehet hogy régen jól...

Hogy lehet hogy régen jól megvoltak az emberek okostelefon meg net nélkül?

Figyelt kérdés

Nézem a régi filmeket('80-as évek például) és szájtátva nézem, hogy nem volt ilyen cuccuk!

Hogy bírták ezt az emberek? :D

2014. febr. 23. 13:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azért tisztázzunk egy-két dolgot.

Az első mobil előfizetéseket 1990 októberében kezdték árulni.

1974-ben az Altair 8800 volt az első olyan személyi számítógép, mely nagy számban eladható volt.

Az Internet története az 1960-as évekre nyúlik vissza. 1969-ben az USA

Hadügyminisztériuma telefonvonalon egy kísérleti jellegű, csomagkapcsolt hálózatot hozott létre (ARPAnet).

Az első e-mail program 1972-ben jelent meg.

Az első hazai e-mail rendszer 1989-1990-ben indult el.

1995 után az internet kereskedelmi termékké vált. Magyarországon is egymás után jelentek meg az internetszolgáltatók. Vagyis közel 20 éve lehet internetre előfizetni Magyarországon.

A 80-as évek eeljén a PC-ken DOS futott. 1985-ben került forgalomba a Windows 3.1.

2014. febr. 23. 21:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Okostelefon nélkül ma is remekül elvagyok.

Lehet szájtátni. :)

Net nélkül viszont jó néhány dolog nehéz volt még a 90-es évek vége felé is, főleg az információszerzés és a kapcsolattartás terén. Néha hetekig tartott, amíg az ember megtudott valamit, amit ma egy sima kereséssel pillanatok alatt kideríthet.

2014. febr. 24. 10:14
 13/18 Horus magnus est ***** válasza:
Ma is megvannak nélküle
2014. febr. 25. 00:07
 14/18 anonim válasza:
Én is elvagyok okostelók nélkül is!!Szerintem semmi értelme kibírom net nélkül amíg haza érek a munkából.. És nem füzetek arra is méreg drága mobilnetet ebből a magyar országi csór fizetésekből!! A telefon telefonálásra való egy nokia 2760 am van mér 8 éve és nem szándékozom lecserélni még vagy 10 évig!!
2014. jún. 18. 15:53
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát én 25 éves vagyok, 14 évesen lett először számítógépem, mégis megvoltam nélküle. Internet meg valamikor 16-17 évesen, meg kb első telefonom is.

Az okostelefonok meg kb az elmúlt évek termékei, ahogy a tabletek is, anélkül is megvoltunk érdekes módon.

2014. jún. 19. 10:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért van ezeknek sok hasznuk.anno megbeszéltük a találkát, illető nem jött, én meg vártam, nem lehetett értesíteni, hogy mi van..
2014. dec. 10. 09:07
 17/18 anonim ***** válasza:
még régebben meg megvoltak pl. mosógép nélkül. meg hűtő nélkül. meg vezetékes víz nélkül. mmeg vécé nélkül. sőt, fürdőszoba nélkül is. s nem volt fűtés sem. még régebben meg barlangban laktak az emberek, és állatbőröket hordtak...
2014. dec. 10. 20:20
 18/18 anonim ***** válasza:
én is összejárok a barátaimmal..és - külföldön lévén- bizony van köztük olyan, akivel a facebookon ismerkedtem meg. attól még összejárunk, kávézunk, beszélgetünk, kirándulunk...s ezeket simán le tudjuk egyeztetni mondjuk a mobiltelefonon. sokkal egyszerűbben, mint mikor vezetékes telefonunk sem volt, aztán ha közbejött valami, senki nem tudott semmit...
2014. dec. 10. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!