Szeritetek is minden más mint régen? Minnél előbre megyünk az idővel annál sz*rabb lesz a világ?
Nekem jobban tetszik a világ mint régen. Szerintem egyre jobb, ahogy fejlődik. Gyerekkoromban két csatorna volt, nem volt számítógépem, csak egy rossz magnóm. Nem baj, ha sok a mocsok, de legalább van miből válogatni, ami nem tetszik, nem nézem, aki nem tetszik, elkerülöm. Körülveszem magam olyan dolgokkal, amik tetszenek, és olyan emberekkel foglalkozok csak, akiket kedvelek.
Nem értem, minek idegeskedsz.
Miért lenne sz**rabb?
Elég volt kettőt szülnöm és nemcsak nem haltam bele, de a gyerekeim is túlélték az első éveket. Nincs véres háború, nem erőszakoltak meg, nincs nyilvános kivégzés, akkor lépem át a határt amit akarok, tüntethetek, misére mehetek, lehetek ateista és nem vetnek a máglyára miatta...
Nem mondom, hogy minden szép és minden jó, de a történelem során eddig most élünk a legtovább egészségben és általában jobb körülmények között. Hülyék, agresszív emberek akkor is éltek, most is köztünk vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!