Hol nézhetném meg az Elveszett Világ című rajzfilm részeit, ami régen ment a Minimaxon?
Figyelt kérdés
Nem az Elsüllyedt Világokra, a 80-as évekbeli francia sci-fi rajzfilmsorozatra gondolok, hanem arra amit Arthur Conan Doyle regénye alapján csináltak. Amiben 1912-ben egy csapat felfedező fennragad egy fennsíkon Dél-Amerikában ahol indiánok élnek és dinoszauruszok és minden részben azt keresik hogyan lehet lejutni. Az utolsó részben lejutnak, de inkább visszamennek, mert be kell robbantani a levezető alagutat, hogy valami gombaszerű növény ami az alagútban fejlődött ki nehogy megfertőzze a világot.2013. máj. 19. 15:03
1/6 Macsko válasza:
Ha azóta megtaláltad betudnád linkelni? Gyerekként én is nagyon szerettem.
2/6 anonim válasza:
Ha megtalálom szólok. Én már rég keresem.
4/6 anonim válasza:
Azóta találta meg valaki ? Engem is már nagyon régóta érdekelnd !
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!