Ez igaz hogy a maják nem számoltak szökő évet és a világ vége már régen volt? Ami most lenne dec 21. én
Durva nagyon....
ezt figyeljétek most irta valaki
privátban
Üdvözöllek dr. X vagyok !
Kérlek olvasd el mert fontos információt tartalmaz! Hamarosan, meg fog változni az életed és rajtad múlik, hogy milyen irányban.
Szeretném felhívni figyelmedet egy veszélyre, mely az egész emberiséget fenyegeti ! Az emberiség nagyon sokáig eljutott a természettudományok kutatásában, azonban spirituális szinten nagyon gyermeteg még, sajnálatos lenne, ha mielott transzcendens tudatosságra ébrednénk kipusztulnánk. Az emberiséget veszély fenyegeti az urbol. A Reptoid (REPtílián humanOID) névre keresztelt gonosz földönkívüliek december 21-én meg fogják támadni a bolygónkat !
A Reptoid civilizáció röviden összefoglalva, úgy mutathatnám be, mint egy ember testu, gyík feju hülloformájú lény, mely értelmileg magasan az ember felett áll. Képes belelátni a gondolatainkba is. Nagyon gonosz, érzelmileg érzéketlen lények, melyek a legcsekélyebb empátiával sem rendelkeznek. Rengeteg fajt irtottak ki a galaxisban és most az emberiség ellen készülnek.
Ebben a videóban Te is meggyőződhetsz arról amit elmondtam, és anyanyelvünkön van, magyarul.
http://www.youtube.com/watch?v=HkHGfT5ylj4
KÖNYÖEGÖK MINDNYÁJUNK ÉRDEKÉBEN : FIGYELMEZTESD, EMBERTÁRSAIDAT, BARÁTAIDAT ÉS AKIT KÉPES VAGY ARRA HOGY AMINT LEHETŐSÉGETEK ENGEDI KÉSZŰLJETEK FEL, AZ ŰRBŐL ÉRKEZŐ INVÁZIÓRA !
Tudom, hogy sok fórumtársunknak írtam korábban, hogy lépjen be a Reptoid ellenállásba, mely a földönkívüli gonosz lények ellen küzd. sajnálatos módom a Reptoidok információt szereztek a levelemről és törőlték mind regisztrációmat, mind azt az információhalmazt melyek a jeletkezők adatait tartalmazták. Nem kell félnetek, ha jeletkeztetek ezek a tetvek már a december 21-i földönkívüli invázióig semmit sem fognak csinálni veled. Sajnos a számítógépem amin ez az adatbázis található volt, elbaszták ezek a kis mutánsok. Nem, kell félned, mert önnmegsemmisítő jelszavas rögzítőben volt, így az idegenek nem fértek hozzá !
Az egyetlen teendőd, hogy MENTÁLISAN és ahogyan csak lehet felkészülsz egy űrből érkező invázióra, melynek pontos időpontja ez év december 21-e.
Biztosíthatlak, már régóta tanulmányozzuk a földön élő hüllőket és az elfogott néhány Reptoidot és tudjuk hogy a sebezhető pontjuk a fülük mögött van. Felkészűltünk rájuk, de nélkületek közember nélkül semmit sem érünk. Kérünk, ha az idegenek inváziója megtőrténik, állj ellent.
Fel a fejjel barátom.
dr. X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!