Tilos hozzányúlni ágakhoz és külföldről behozott drága gáz égőkkel kell vásárolnunk,el lopták a jó minőségű kaját,piát és csövedék külföldi mintára gyártott kajákkal etetnek minket drágább áron.Többet kell dolgozni kevesebb pénzért,így legyen kedved tábortűznél kikapcsolódni,sok ember depressziós és minden így fog maradni a jövőben is.
Itt-ott fel lelhető még a bankárok,olajkutak vezetői,kereskedelemben dolgozók felsővezetői ,politikusok
közt.Ők megtehetik,gondoskodtak arról hogy az ő életük ideális legyen mialatt minket lenyomtak a p***ba.
Én pedig budapesti vagyok, és én is azt mondom, hogy bizony lehet ilyet csinálni, mi is rendszeresen szoktunk nyáron hasonló dolgokat csinálni. Nem művészet, ha igényed van rá, ez még azért teljesíthető, de TENNI is kell érte, nem csak sopánkodni, hogy "Hová tűntek a régi tábortüzes esték?"
Egyszerűen fogd magad, és szervezz a családoddal, vagy a barátaiddal egy tábortüzes estét!
KI AKADÁLYOZ MEG BENNE?
És ne mondd azt, hogy nem érsz rá, hogy a többiek nem érnek rá, hogy fárasztó, meg hogy ma éppen nincs kedvetek, majd holnap.... Mert így holnap se lesz.
Szervezd meg, nézz utána hogy hol lehet, és hol szeretnéd, mikor, kikkel, beszéld rá őket, meséld el nekik, hogy milyen jó dolog egy ilyen görbe este, mondd el nekik, hogy milyen jól fogják érezni magukat, és hogy neked milyen sokat jelentene, ha velük együtt lehetnél.
CSINÁLD MEG!
Mi tűnt el?
Szilveszter előestéjén olyan jó idő volt, kint a kertben sütöttünk szalonnát.
Tény hogy a fészbuk miatt senkinek nincs ideje ilyesmire, de nekem van, mert én nem vagyok fent!
Sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!