Fiúk! Szerintetek az, ha egy lány cigizik, és alkalmanként berúg az menő, vagy gáz?
Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 13:44
11/16 anonim válasza:
Nagyon gáz. Én nemrég nagyon csúnyán félreismertem egy lányt,mióta kiderült róla hogy cigizik,piál,drogozik,azóta kerülöm.
12/16 anonim válasza:
Gáz! Gusztustalannak tartom azt ha egy nő cigizik, meg azt is ha iszik. Visszataszító mind a kettő és csak azt árulja el a lányról, hogy éretlen, felelőtlen és akaratgyenge.
26/f
13/16 anonim válasza:
az a gáz, hogy magadtól nem tudsz dönteni.
1. a dohányzás során sok káros anyag kerül a szervezetedbe, ami növeli a betegségek esélyét, rontja a szaglásod, és egyeseknek undorító szagú. pozitívuma hogy egyesek szeritn nyugtat, és kifogás lehet ismerkedéshez.
2. az alkohol szintén káros a szervezetre és bódít, tehát még növeli is az esélyét, hogy hülyeséget csinálj, pl részegen kiess a kamion elé. eőnye hogy egyesek szerint jól érzi magát tőle az ember, és szintén ismerkedési meg szociális kifogás.
döntsd el te, mi a fontosabb neked.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az utolsónak üzenném, hogy nem azért kértem ki az emberek véleményét, mert nekem nincs saját véleményem, hanem azért, mert más emberek véleményére voltam kíváncsi, hogy ők hogy gondolják.
2014. febr. 6. 18:40
15/16 anonim válasza:
akkor miért kérdezed? sokszor az indíték fontosabb mint maga a kérdés.
16/16 sanyivok válasza:
Dohányzás szerintem is gáz. nem járok bulizni de igy is menő tudok lenni a suliba. Sokkal menőbb és vonzóbb leszel ha magad adod :) Vagy is én igy vagyok ezzel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!