Szituáció függő.
Én sajnos eléggé sokat káromkodok, és ez sajnos már berögződés. Viszont olyan emberrel még nem találkoztam, aki halálra röhögte volna magát a beszédemen.
Viszont valamikor egyes szituációban egy káromkodás nagyobb poén tud lenni, mint bármi. Ékes példa erre az animációs sorozatok, pl.: South Park, Archer, stb.
Nemrég volt egy rész south parkban, ahol egy néger csávó minden mondatába belefűztek valami káromkodást (legalább is a magyarok). Ez így még önmagában nem vicces, de annál a pontnál amikor elmondott egy bölcs mondatot, majd egy kis szünettel azzal zárta, hogy b*szom anyádat lefordultam a székről. Nem azért, mert ezt mondta, hanem amikor, és ahogyan mondta. Igaz, ez már összetettebb poén, mert ebben már az a sztereotípia is benne van, hogy a négerek folyamatosan káromkodnak.
Azért egy fene vigye el mégsem ütött volna ekkorát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!