Mit gondoltok arról ha egy lány káromkodik?
Alapjában véve persze nem kedvelem az olyan lányt, aki folyamatosan vagy rendszeresen káromkodik.
De ismerek egy lányt, akit nagyon sokáig nem hallottam káromkodni, meg nem is az a fajta. Amikor először hallottam káromkodni - vagy inkább csúnyán beszélni - hát, mondhatni "beindultam".
Én úgy vagyok vele, hogy nem mindegy, hogy hol, milyen körülmények között, és milyen formában káromkodik valaki. És nekem itt tök mindegy, hogy fiú, vagy lány.
Ha valakinek állandó kötőszava a b*zdmeg, g*ci, f*szom, és társai, az ocsmány, és nem szeretek ilyen emberek társaságában lenni. Viszont azt is elismerem, hogy vannak olyanok, akik tök viccesen tudnak káromkodni. Igazából tényleg az számít, hogy valaki tud-e disztingválni. Például hogy nem káromkodik hivatalos helyeken, idegenek előtt, gyerekek közelében, meg egyáltalán, bármi olyan szituációban, ahol másokat megbotránkoztat ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!