Volt olyan, hogy úgy érzetétek, hogy nem érdekeltek senkit, vagy azt gondoltátok, hogy tesz rátok magasról valaki, aztán kiderült, hogy mégis érdeklődtek utánad, csak te nem tudtál róla?
Ez a kérdés úgy ötlött eszembe,hogy inaktiváltam a facebook fiókomat kb 3 hete több okból is.Az egyik az volt,hogy kíváncsi voltam,hányan keresnek meg ezután,mert úgy voltam vele,aki nagyon akar tőlem valamit,úgyis megtalál pl. telefon,email,skype.Valaki felhívott,hogy hova tűntem vagy sms-t írt,de olyan is van,aki hozzám közelebb álló ember,és mai napig nem kérdezte meg,hova tűntem az oldalról.(mert csak ott szoktunk szinte kommunikálni és tudom,hogy gyakran fent van,személyesen 1 hónapja nem talizunk).Meg a minap hallottam azt is,hogy egy barátnőmnél érdeklődött egy srác,hogy hova tűntem az oldalról,tehát többen beszélték,csak hozzám nem jutott el az infó,esetleg később.Megfordult a fejemben az,hogy lehet,hogy azt hiszem,tesznek rám magasról,de közben mégsem?Viszont akinek hiányzom vagy akit valóban érdekel,hova tűntem (nem csak a facebookról,hanem úgy az éterből),az úgyis megkeres,nem? Olyan gáz,hogy szinte csak facebookon tartják az emberek a kapcsolatot,és nem is akarnék visszatérni az oldalra,de mi van,ha valaki csak úgy találna meg,mert máshogy nem tud elérni?
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!