Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kinek hogy telik a napja? Mit...

Kinek hogy telik a napja? Mit csináltatok eddig, mit fogtok még ma?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság :)
2014. jan. 28. 12:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ma a tanárom kérdezett valamit, amit nem értettem a nagy zajban, azt hittem azt kérdezi tőlem amit a többiektől, ezért megráztam a fejem, és most rájöttem, hogy lehet hogy olyat kérdezett, amire igent kellett volna mondjak, csak nem értettem. ciki :3 :/ Egyébként ma zenesuliba megyek, tanulok, és olvasom a Csontvárost. :)
2014. jan. 28. 14:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Idáig suliban voltam, nagyon laza nap volt, 1 órája értem haza. :) Ebédelek, kicsit netezek, 4-kor nekiállok tanulni, egészen 7 óráig. Nen kell sokat tanulni holnapra, csak egy röpdolgozatot írunk, amire 3/4 óra alatt felkészülök, de elhatároztam, hogy minden nap tanulok mostantól 2-3 órát, egy-két tárgyból az aktuális anyagokat átolvasom, értelmezem, mert már elegem van, hogy bemagolok mindent, de valójában nincs is tudásom! Ezután elmegyek fürdeni, majd megnézek egy filmet, és alszom. :)
2014. jan. 28. 15:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Merő unalom. Az órák lassan telltek, barátnőmet kísértem fogorvoshoz, egy órával később értem haza, mint szoktam, és most iszom a 4. bögre teát, mert egyedül megfagyok itthon (fával fűtünk, csak apu tud begyújtani)... Amúgy nem volt rossz napom, inkább csak nagyon unalmas.
2014. jan. 28. 16:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Kajáltunk lakótársammal, beszéltem anyával Skype-on. Most szerintem elmegyek fürdeni, mert itt nálunk valami iszonyat hideg van és fel akarok melegedni, közben a kádban befejezem a Trónok harcát (már csak kb. 35 oldal van vissza, a második rész már bekészítve). Utána szeretnék süthető gyurmázni kicsit, meg esetleg a nyelvtanuláson is dolgozni valamennyit. A lakótársam polcán megtaláltam az adott nyelven az Éhezők viadalát, talán nekiállok olvasni, de nagyon nehéz lesz, mert még nem tudok annyira. :D
2014. jan. 28. 16:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Átlagosan telik eddig a napom.

Ma 14:00-ig iskolába voltam, ebédeltem, pihentem. 16:00-tól tanulok holnapra (fizika, biológia - ebből (bio.) röpdolgozat lesz, matek és esetleg angol lecke (angol csak csütörtökön lesz). Majd fürdés, egy bögre kakaó / egy pohár üdítő és alvás (ha korán ágyba érek olvasom a kötelező olvasmányt egy ideig, utána meg egy Schumacheres-könyvet és klasszikus zene hallgatása (Morricone/Clayderman) az ágyban.

14/F

2014. jan. 28. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!