Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináltatok/fogtok csináln...

Mit csináltatok/fogtok csinálni a mai nap folyamán?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kinek hogy zajlik a napja. Kérjek írjátok oda, hogy mivel foglalkoztok (tehát háztartásbeliek vagytok vagy ilyemik).
2010. júl. 28. 12:42
1 2
 1/12 anonim válasza:
felkelek 10körül reggeli,kilakkozom a körmöm,ebéd,hajatmosok,megnézem az emailjeimet,netezek,készülődök,este barátnőzök,beülünk vhova
2010. júl. 28. 12:46
 2/12 anonim ***** válasza:
dolgozom, munkaidő van, de szerencsére itthon, és most épp semmi dolgom nincs, tehát elvagyok. olyan este 7ig tart a munkaidő, addig ami jön, utána zuhi, kaja, ilyesmi, aztán nézek talán valami filmet, vagy ilyesmi. magyarul gép előtt ülök egész nap nagyjából.
2010. júl. 28. 12:48
 3/12 anonim válasza:

-reggel: elmosogattam, beraktam egy mosást a gépbe,meg úgy a reggeli készülődés közben pakolgattam hogy ne legyen kupi :)

-délután: ha kész lesz az ebéd nekiállok kicsit leporolni, porszívózni (ezeket nem mindennap csinálom csak ma szükségvan rá) de ha nem kell takarítani és a lakás is rendben van akkor pihenek, olvasok, sétálok :)

-este: ilyenkor házimunka már nincs mert úgyis megcsinálom nappal, általában a kis férjecskémmel tv-zünk, megbeszéljük ami aznap történt velünk vagyis inkább vele mert én otthon vagyok most a kis pocaklakómmal :D

2010. júl. 28. 12:50
 4/12 anonim ***** válasza:

11 ig aludtam mert hullara farasztottam magam az elmult napokban, aztan reggeliztem, ami inkabb ebed volt. azota netezek. nemsokara elmegyek korizni meg bicajozni, popoformalas celjabol. este korizok meg egyet. ejjel meg??? Ami jon. remelem elmegyek valahova beulni, aztan haza. ennyi.

Szabadnapos vagyok

2010. júl. 28. 12:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
GYES-en vagyok. 4.45-kor kávézok a férjemmel,ő megy dolgozni. 6-kor kel a kicsilány/2.2év/ 1/7 kor a nagylány/18/ megy dolgozni,7-kor a fiam /7év/ kakaóznak,söprök,mosogatok,bepakolok egy mosást,főzök,teregetek,alszik a pindur ,ebéd után,ma délután füvet nyírok ha elviszi a mama a kicsit:) aztán hazajön a férjem6körül,vacsi beszélgetés,fürdetések,alvás kb.22 óra körül.Ennyi.Ja! mikor alszik a kistündérem /12.30-14/ itt ülök és ismerkedem a világgal:):):)
2010. júl. 28. 13:17
 6/12 anonim ***** válasza:
13:17 vagyok,kimaradt hogy bicajozás,mesélés,játék ,foci,fürdőzés a medencébe,szóval amit a gyerek akar én majd később jövök!
2010. júl. 28. 13:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ma fozok, mosok, takaritok, mert jonnek noveremek, 2 gyerekkel egy hetre, meglatogatni...most leultem egy kicsit pihenni, netezni. mar voltam kutyat setaltatni es boltban is.
2010. júl. 28. 14:08
 8/12 anonim ***** válasza:
felkeltem, felöltöztem, felcsatoltam a hajamat, aztán lementem, tv, ittam, ettem, kimentem macskázni, idegesítettem a tesómat, dobáltuk a labdát, kimentem a kocsiba zenét hallgatni, most meg itt vagyok gépezek, aztán megkeresem majd a macskát, alszok hogy ne aludjak el a buliba. Ja és ezt kihagytam: 5:30 kor kéltem, mert ment anya szolnokra a kocsiért, én meg mondtam hogy vigye be a szemüvegem megcsináltatni, meg adjon enni a macskának.
2010. júl. 28. 14:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja és: még tvzek, este meg bezárom a macskát. Utolsó
2010. júl. 28. 14:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Itthon vagyok,sajna nincs munkám.

Ma délelött hintaágyat festettem,ebéd, kocsitakarítás,mosogatás,fűnyírás,medencetakarítás.most netezek,aztán vacsi,zuhany,netezés ,alvás.És mindeközben a lányommal is kell foglalkoznom,bevonom a melóba amit szeret.5 éves.

2010. júl. 28. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!