Egy új városban mennyi idő alatt, és hogyan lehet társaságot találni?
Nem rég költöztem el egyedül, egy új városba. Nem vagyok visszahúzódó típus, de itt annyira más, hogy hirtelen nem tudom hova kellene mennem hogy valami társaságot találjak.
Kávézóba, étterembe egyedül Magyarországon szinte ciki menni, meg amúgy is, itt aztán mindenki olyan mintha szemellenzőben járna. Mindenki csak a saját kis megszokott életét éli.
Így nagyon unalmas, nem tudom hogy kellene csinálnom hogy legyen bármi emberi kapcsolatom.
Valakinek valami ötlet? Csak reálisan
Nem tapasztaltam, hogy egyedül bárhova is ciki menni, de pl kereshetsz neten ismeretségeket, ha a való élet nem jó terep.
Foglalkozz a hobbiddal, vagy ha lány vagy, járj el sportolni csoportos órákra (aerobic, zumba).
Természetesen az, hogy mennyi idő alatt teszel szert ismeretségekre, az tőled is nagyban függ.
Netes ismerkedést nem "úgy" értettem, hanem lehet bizonyos fórumokon társakat keresni dolgokhoz, pl futáshoz, tanuláshoz, hobbihoz.
Az aerobic-óra nekem bevált. Ugyanilyen jó amúgy bármilyen tanfolyam, ami érdekel.
Ez három tényezős dolog.
Egyrészt ott vagy te, a személyiségeddel, koroddal, érdeklődési köröddel, szabadidőddel.
Másrészt ott van a többi ember, ugyanezekkel a tényezőkkel.
Harmadrészt ott van a város, ahol vagy van valami vagy nincs. Vagy van hangulatos hely ahol te meg a többi hasonló ember jól érzitek magatokat, vagy nincs. Vagy ráérsz akkor vagy nem. Vagy ki tudsz jutni oda, vagy nem.
Szóval tökre helyzetfüggő. Egyetemistaként egy pezsgő városban gyakolatilag egy hét alatt van társoságod. Ha heti 5 napot látástól mikulásig melózol, kevés a pénzed és amúgy sincs sofőr hazafelé, akkor kicsit nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!