22 évesen hogyan találjak baráti társaságot?
Lényegében egész életemben magamnak való voltam, csak mostanában kezdem érezni a hiányát egy baráti társaságnak, akikkel összeülhetünk beszélgetni, közös programokat csinálhatunk, stb...
Gimi után egy másik megyébe kerültem, itt is kezdtem el most dolgozni, de még mindig alig ismerek itt embereket.
Munkatársaim kilőve, a hobbijaim is magányos jellegűek.
Iskola / munkahely...
Beülsz kocsmába odamész pár archoz....
Facebookon keresel vmi csoportot mit tom én ha szeretsz bringázni keresel bicos csoportot és kiírod h mennél ide oda tekerni kijönne el veled vagy csatlakozhatsz e vhova bla bla....
ilyesmi.
Am meg ne mond már, hogy nincs egy ember sem akivel lóghatnál és bevinne téged a baráti társaságba vagy ilyenek.
Fél siker, hogy nagyobb városban laksz nem pedig egy kihalt faluban.
De szóval, legyünk modernek, facebookon sok csoport van, keress valami veszprémi csoportot ahol van egy pár ember és esélyes, hogy hozzád hasonló emberek keresnek társat, bulikra, sporthoz, vagy ilyenek.
Vagy hát esetleg még régi iskolatársaidra írj rá hátha valaki szívesen lógna veled.
sajnos jobb ötletem nekem sincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!