Kint pár eu-ért lehet uj sim kártyát venni. Mi visz rá egy barátit társaságot arra, hogy mindig cserélgessék a számukat?
összejöttem egy sráccal, kis idő múlva nem tudom elérni,de amikor jön hozzám (ahol lenni szoktam) akkor érdekes, fel tudom hívni - szóval akkor berakja azt a kártyát aminek tudom a hívószámát.. és amikor kérdezem, hogy 5 napig miért nem tudtam elérni, csak annyit mond,le volt merülve és nem tudta tölteni (ami érdekes nem egyszer fordul elő annak ellenére, hogy a szüleivel él...)
erre most egy másik srác. felhívom, nem is ő veszi fel, értetlenkednek a teloban, hogy ki vagyok. aztán a srác felhív arról, közli, hogy de,ez az ő száma, ne higyjek mást. másnap egész nap arról ír, harmadnap egésznap ki van véve a sim...
és ez a kör (elég nagy - kb 50 fő minimum)folyamatosan azt csinálja, hogy egy valaki felhív engem vagy 5 különböző számról, azt sem tudom már melyik az illető száma,aztán sim sehol.. szóval folyamatosan ki be rakosgatják, meg cserélgetik a számukat, jah meg egymás között is a telot, mert nem egyszer a haver adja oda a teloját annak aki telefonálni akar,meg sorolhatnám.
a lényeg, ha egyik nap egész nap fűzi az agyam egy srác telon, másik naptól miért teszi magát elérhetetlenné?
és ez jellemző az egész társaságra. ennek mi értelme?
nem ellenem irányuló támadásnak veszem azt, ha egy nagy társaság folyamatosan cserélgeti a számát.
csak kíváncsivá tett miért érzik ennek szükségességét, miért nem tudnak egy hívószám mellett kitartani?
"Én csak erre tudnék gondolni."
ez csak a te sivár kis világodat tükrözi
igazából én arra gondoltam, hogy esetleg mert sokat sefftelnek,meg egyéb dolgaik vannak, így ez egyfajta "rejtőzködő" üzemmód a "kívülállók" ellen.
más tippeket vártam volna, ezért nem írtam ennyire részleteiben le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!