Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Emberek, ahelyett, hogy...

Emberek, ahelyett, hogy neteznétek, miért nem éltek inkább?

Figyelt kérdés
Csak az időtöket pazaroljátok! Ha idős emberként visszagondoltok a régi szép emlékekre, elmorzsoltok majd egy könnycseppet, ahogyan a géppel töltött időkre emlékeztek vissza?
2014. jan. 25. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szívesen élnék inkább ha lenne rá lehetőségem..
2014. jan. 25. 21:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"De már társaságokban is megfigyelhető, hogy a fiatalok bestélgetés helyett inkább a telefonjukkal babrálnak."

Tavaly nyáron bográcsozást szerveztem. A router kinyomja a wifi jelet a kertbe gond nélkül. Egyik ismerősöm megkérdezte a jelszót, mert szeretne nézni egy menetrendet a telefonján. Megadtam neki. 1 órával később a társaság 80%-a a telefonját tapizta. Bejöttem a házba, kihúztam a routert. Az elején hápogtak, hogy most miért, én meg mondtam, hogy a bográcsozás applikáció a kertben tölthető el, nem pedig az interneten... :D

Ősszel is volt bográcsozás, ravasz voltam, router jelszót váltottam, kérdezték is, hogy "megváltozott?", mert nem tudnak csatlakozni. :D

2014. jan. 25. 22:51
 13/15 anonim ***** válasza:

elkezdtem írni, de rájöttem hogy úgyis hiába és hogy sokáig tart mert nagyon rosszul fogalmazok :D

a lényeg hogy sokféle ember van, ha neked az internet a gonosz, sátán műve, akkor nem kell fizetni.

Ja vagy a tévéhez adnak netet is? Akkor a tv az mi? Ott negyed óránként nyomják az arcodba 10 percig hogy mit vegyél, a műsor agyrombolás.

Egy óra híradó helyett pedig 10 perc alatt a friss, és számomra érdekes dolgokat olvashatom el.

Tényleg sátáni ez az internet.

2014. jan. 25. 23:48
 14/15 anonim válasza:

ez igaz, de azért van jó oldala is

hamarabb elérnek az emberhez a hírek, könnyebb egymással kapcsolatot teremteni, vagy pl. választ kaphatsz a kérdéseidre, mint ez is :D net nélkül ezt max a közeledben lévőknek tehetnéd fel

2014. jan. 26. 00:11
 15/15 anonim ***** válasza:

szerintem a gondolat ott van elrontva, hogy mi már idős emberek se leszünk...

most őszintén, hogyan akarsz "élni"?

hányjam össze magam minden héten, meg rángatózzak villogásra meg dübörgésre? arra lehet könnycseppet morzsolni? minden hónapban szedjek fel valaki új örökigazit?

mi az "élet"?

"Eléggé ironikus ilyet kérdezni a neten."

igen.

"Most nem rólam van szó! Ha végigsétálok az utcán, belegondolok, hogy az emberek ahelyett, hogy társasági életet élnének, inkább bebújnak a szobájukba... De már társaságokban is megfigyelhető, hogy a fiatalok bestélgetés helyett inkább a telefonjukkal babrálnak."

és milyen társaságba menjek? olyanba ahol összehányják magukat, vagy ahol telefonnal babrálnak? vagy ahol épp megvitatják hogy minden cigány bűnöző és a zsidóvilágösszeesküvés áldozatai vagyunk, vagy olyanba ahol az aktuális sorozatokról meg szappanoerákról van szó? vagy ahol megvitzatják hogy minden diszkós fúj és midnen rokker yee? vagy am iarról szól hogy kell sminkelni meg milyen drága a cigi?

nyilván van akinek ez opció, az átlagembernek igen.

"Tavaly nyáron bográcsozást szerveztem. A router kinyomja a wifi jelet a kertbe gond nélkül. Egyik ismerősöm megkérdezte a jelszót, mert szeretne nézni egy menetrendet a telefonján. Megadtam neki. 1 órával később a társaság 80%-a a telefonját tapizta. Bejöttem a házba, kihúztam a routert. Az elején hápogtak, hogy most miért, én meg mondtam, hogy a bográcsozás applikáció a kertben tölthető el, nem pedig az interneten... :D

Ősszel is volt bográcsozás, ravasz voltam, router jelszót váltottam, kérdezték is, hogy "megváltozott?", mert nem tudnak csatlakozni. :D"

kéne neked 1 társaságváltás

"Ja vagy a tévéhez adnak netet is? Akkor a tv az mi? Ott negyed óránként nyomják az arcodba 10 percig hogy mit vegyél, a műsor agyrombolás.

Egy óra híradó helyett pedig 10 perc alatt a friss, és számomra érdekes dolgokat olvashatom e"

egyetértek.

2014. jan. 26. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!