Miért bántják őket ahelyett, hogy inkább segítenének?
Miért nézik le, bántják az 'Emósok'at?
Ugye ezek a mai depressziós föleg tinik.
Azért vagdossák magukat, az erüket, mert utálják az életuket és magukat is.
MIÉRT BÁNTJÁK ÉS KERGETIK ÖKET ÖNGYILKOSSÁGBA AHELYETT HOGY SEGÍTENÉNEK NEKIK???
Ilyen szavakkal illetik öket: b uzi, nyomo rék, abe rált stb
A mai emokat ne keverd össze a a régi emokkal. Ezeknek a mai tiniknek nincs semmi bajuk igazából csak sajnáltatják magukat és sírnak összevissza,hogy figyeljenek rájuk.A legtöbb elég jómódú családból származik.
Az igazi emok a 80-as években voltak,ezek a maiak csak divatból csinálják ezeket a dolgokat.
Akinek nem inge, nem veszi magára!
De a mai "emósok" zöme - tisztelet a kevés kivételnek - divatból vagdossa magát, és visszautasítanak bárminemű segítséget. Ezt sajnos tapasztalataimra alapozva mondom. Régebben sokat ismerkedtem, barátkoztam emókkal. Amit ők képviselnek, annak abszolút semmi köze a valódi "emo" stílushoz. Ez a mostani inkább arról szól, hogy egyszerűbb önmagukat sajnáltatni, meg másokatgyakorlatilag már öngyilkossággal zsarolni, mint hogy akár a legkisebb dologban is engednék, hogy valaki segítsen nekik. A mai "emók" nagy része nem emo, hanem zárkózott, bizalmatlan, önző, beteg ember.
Tudod, segíteni is csak azon lehet, aki engedi, hogy segítsenek neki.
A legtobbje tenyleg csak sajnaltatja magat, azt akarja hogy figyeljenek ra, feltunoskodik, energiavampir, es nem fogad el semmifele segitseget.
Egyszer ketszer probaltam baratkozni egy-ket emossal de olyan bekepzelt modon elkudltek a p.csaba hogy az mar...
Tobbseguk azert nagyobbra tartja magat ahogy kinez.. Tupirozott fekete/szines haj, eros smink, szuk gatya. Marhara nagy egyeniseg.
, tenyleg.
Egyszeruen nem lehet segiteni olyanon aki maga sem akarja hogy segitsenek rajta.
Ket olyan embert ismertemmmeg neten keresztul akik ongyilkosok akartak lenni. Segiteni akartam nekik, hogy ne tegyek, ne adjak fel, legyenek erosek, ravilagitottam a jora az eletben, es mit kaptam..?
Hagyjam beken a hulyesegeimmel, meg neki ugysem sikerulne, hulye vagyok, nem ertem...
Es ok konkretan segitseget akartak tolem. Ok mondtak. Hogy segitsek nekik kilabalnina depressziobol. Nem sikerult, mert ok sem engedtek (lasd:visszautasitas, lehulyezes), es akkor meg en vagyok a hibas?
Az egyik csak panaszkodni tudott, mindennap ugyanazokat a bajait elmondta. Mar semmi ujat nem tudtam mondani, nem vagyok varazslo, es ha nem irtam vissza megfenyegetett. Wtf?
Hozzatennem ok nem emosok voltak.
En is akartam regebben ongyilkos lenni, de magamtol kilabaltam belole, ugyhogy a "nem ertheted"-et nem nagyon sikerult eltalalmiuk...
Segitsen az ilyenen a pszichologus, aki erre van specializalodva.
Senki sem akar orokke panaszkodo, negativ emberekkel baratkozni.
Az emos meg a depis nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!