A barátaim le se sz@rn@k Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lényeg az hogy vannak barátaim de le se szarnak pl semmi "menyünk együtt haza"ilyesmi a lényeg ha nem foglalkoznak velem akkor mit tegyek?2014. jan. 21. 21:44
1/7 anonim válasza:
Mondjuk elgondolkodhatnál azon, hogy lehet nincsenek is barátaid.
2/7 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtam de van kivel beszélnem meg minden csak hát amit kiirtam aza problem
2014. jan. 21. 21:54
3/7 anonim válasza:
Azt tanácsolom neked hogy keress akkor új barátokat. Ne foglalkozz velük. Ha ők leszarnak téged akkor szard le te is. Ne idegesítsd magad ezen. Ha egyedül jársz haza hallgass zenét vagy ha tömegközlekedéssel jársz akkor olvass. Az ilyen emberek nem barátok hogy le se szarnak.
5/7 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtam de van kivel beszélnem meg minden csak hát amit kiirtam aza problem
2014. jan. 22. 15:00
6/7 Alaque válasza:
Hát mondjuk a helyedben mondanám nekik, hogy "menjünk együtt haza". Ha nem óhajt az öledbe hullani a sült galamb, akkor nincs mit tenni, neked kell beszerezned.
7/7 anonim válasza:
Kérdezd te meg tőlük elsőként hogy megyünk együtt haza? Lehet hogy azt várják hogy te kérdezd meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!