Vannak itt Salgótarjáni rockerek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 19:37
21/33 anonim válasza:
De amúgy máshol is ez van, kivéve a nagyobb városokat. De Tarján valahogy kiváltképp selejtes.
22/33 anonim válasza:
Mióta Tarjánból eljöttem, már 2 nagyvárosban laktam (és most is egy megyeszékhelyen élek), hamarosan pedig felköltözök Pestre, úgyhogy van összehasonlítási alapom. Tarjánban tényleg minden sokkal rosszabb, mint máshol, az emberek kevésbé nyitottabbak, és nem ismerik a tolerancia szó jelentését. A balhékról meg a c-típusú állampolgárok magas számáról nem is beszélve.
Régen én is azt gondoltam, h hülyeség földrajzi hely alapján kategorizálni, de ha egyszer ezt tapasztalom, és többen is ezt tapasztalták, akik jártak azon a környéken, vagy onnan menekültek el egy élhetőbb városba.
23/33 anonim válasza:
Én is Pestre készülök, már jövő héten mennem is kéne képzésre beiratkozni. De szerintem amúgy az emberek mindenhol ugyan olyanok, mindenhol sok a "színesfémorientált", jó lehet, hogy itt túlzottan is, de én nem várok túl sok változást más várostól sem, mert ugyan mitől lenne jobb? Ugyan az az ország, ugyanazokkal a besavanyodott emberekkel. Ha lemegy az ember az Alföldre, vagy a Dunántúlra, a Balaton környékére, ott se jobb. Ott sincs munka, a mentalitás meg ugyanaz, szóval... Bár mégis szívesebben élnék bármelyik helyen, de ha valaki valódi változást akar tapasztalni, akkor külföldre menjen.
24/33 Herczeg Levente válasza:
Herceg Tamás te vagy az? XDDD
26/33 A kérdező kommentje:
nem...mondtam hogy lány vagyok :D Akkor hogy hívhatnának engem Tamásnak?xD
2014. jan. 23. 21:42
27/33 anonim válasza:
Helló én rocker vagyok de csak jövőre megyek Tarjánba tanulni am 14/L
28/33 anonim válasza:
hohoooo van itt azért bőven rocker :D főleg az osztályomban :D Levi tudom hogy ki vagy , előbb jössz a gt-be sokkal jobban tetszett vna neked is :) kezd elcsicskulni a suli , pedig mikor bekerültem jó volt
30/33 A kérdező kommentje:
Érdekes,én még nem nagyon találkoztam velük :/
Ki az a Fanni?:"D
2014. ápr. 28. 02:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!