Vanank itt rockerek akik szeretik a depit vagy a roadot vagy aleandert vagy a bloody rootsot?
Én pl ezek közül Mindet szeretem :D
Nem tudom megszámolni hány Road koncerten voltam,meg Depin :D
A pogókat szeretem,bár az már kemény amikor a csajok is beállnak,és a csávókat verik benne XD
15/F
Rocker vagyok, de ezek ilyen gumirock együttesek. :DDD Leandert rühellem, mint a sz@rt, depit csak régebben szerettem, aztán elk.urvultak, a road ugyanez. A bloody roots talán még neccesen.
Nálam a rock nem itt kezdődik. Magyarból kb csak a Sear Blisst hallgatom rendszeresen. :D
Leander - nagy kedvenc
Lehet h nem tetszik valakinek ,de aki azt mondja h igénytelen szar zenét játszik az egyszerűen hazudik.
Nagyon tehetségesek, és profi zenészek, Vörös Attila pedig nemzetközileg is elimsert gitáros. 3 éves banda, ahhoz képest igen sokmindent elértek, az angol nyelvű albumukat külföldön is viszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!