Rockerek? Barátkoznék hasonló korú rockerekkel, én magam is az vagyok. Valaki? 14/nő
Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 17:20
1/9 anonim válasza:
13/L Még csak most kezdtem el a stílussal foglalkozni, de nagyon szeretem ezt a zenét, és a popot el sem tom viselni!
2/9 anonim válasza:
Én is pont ennyi idősen kezdtem el a rock iránt érdeklődni, azóta mást nem is hallgatok jóformán. Jó látni, hogy mások is vannak hasonló zenei ízléssel ;) Írj ha gondolod. 17/f
3/9 anonim válasza:
Tavaly óta érdekel a rock zene, az óta szinte csak azt hallgatok, néha metált, és bár soha nem vallanám be senkinek,de néha megtetszik egy-egy pop szám, de ez titok! :D 14/lány
4/9 anonim válasza:
"14/nő"
Na ezen jót röhögtem :D Meg a "pár napja kezdtem hallgatni rockot" szövegeken is :D
5/9 A kérdező kommentje:
a 14/lány bénán nézett ki xD Örülök hogy jót röhögtél xDD
2013. júl. 21. 18:59
6/9 anonim válasza:
Èn is rocker vagyok írj ha szeretnèl 14/L
Milyen bandákat hallgatsz.
7/9 anonim válasza:
"Barátkoznék hasonló korú rockerekkel, én magam is az vagyok"
Okés,de rockon belül milyen műfaj? :D
Még azt azért leírhatod :D Én am Sepultura,Road,Depresszió,Cannibal Corpse,Nickelback.
Magyarán rock/metálon belül mindent :D
15/F
8/9 anonim válasza:
Jó magam is Rocker vagyok,viszont én ebben nőttem fel.Szóval mióta érettebb lettem és értem a dalokat,képes vagyok átérezni őket,na azóta vagyok igazi Rocker.:) Egyébként Rock,Metál.Goth körökben mozgok. 15/L
9/9 anonim válasza:
Én is szívesen barátkoznék hasonló ízlésű/stílusú rockerekkel :) Pesten valaki? :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!