Vannak itt Salgótarjáni rockerek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 19:37
11/33 A kérdező kommentje:
No erre nem számítottam :D azt hittem itt csak páwák meg swag-ek meg mi a lófaszok vannak :D Am a valóságban is ugyanaz a neved mint itt a felhasználóneved?mert akkor nekem ugyanaz a vezetéknevem xD
2014. jan. 21. 19:53
12/33 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok, és egyáltalán nem sz.r a zenei ízlésed. Tarján viszont az egyik legnyomibb város, és ne várj tőle sokat, életem legszebb pillanata volt, mikor elkerültem onnan. És inkább legyél magadra büszke, hogy normális zenét szeretsz. Abba a városba mindig későn jut el minden, ami máshol már lejárt lemez, ott akkor kezd divatba jönni. Ismertem régen több rockert is Tarjánban, de mivel maximum 10 évvel lehetek idősebb nálad, őket nem ajánlom, mert velem egyidősek :D meg mivel már nem lakok ott, nem tudom, h ők rockerek-e még, vagy csak divatból voltak azok
13/33 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy életed legszebb pillanata volt mikor innen elkerültél..én is alig várom már, habár még jó pár évem van itt sajna :D Miért amúgy hány éves vagy?:D Szerintem aki divatból rocker az nem is igazi rocker..Eddig büszke is voltam erre hogy rocker vagyok de csak lenézést és szánalmat kapok emiatt ezért már kezd alábbhagyni a büszkeségem :(
2014. jan. 21. 20:38
14/33 anonim válasza:
Továbbra is legyél rá büszke, és ne érdekeljen, h mit mondanak az emberek. Főleg a tarjáni emberek véleménye ne számítson ;) egyébként 22 vagyok.
15/33 A kérdező kommentje:
Megpróbálok :) Akkor 1-2 évvel vagy kicsit többel tényleg idősebb vagy :D
2014. jan. 21. 21:12
16/33 anonim válasza:
Azért itt is vannak még normális emberek 22 éveske :) Én! :D Bár én is elmenni készülök már régóta innen, mert utálok itt lakni. De sajnos kérdező, én sem vagyok rocker :)
17/33 A kérdező kommentje:
Pedig már kezdtem örülni :D
2014. jan. 21. 21:53
18/33 anonim válasza:
Nyugi! Csak van valamerre ebben az átkozott romhalmazban egy rocker :) De tényleg nyomorult egy hely, bár én is már holnap mehetnék, csak kéne munka máshol :(
19/33 A kérdező kommentje:
Ennél szebben nem is lehetett volna leírni Salgótarjánt :') Jó lenne ha lenne..nagyon szar így hogy senki rockert nem ismerek itt és mindenki lenézi a stílusom és nem érti meg a zenémet!
2014. jan. 21. 22:28
20/33 anonim válasza:
Ezért utáltam ott lakni! Aki megpróbál egyéniség lenni a sok nyomorult közt, azt lenézik meg igyekeznek belőle is olyan unalmas és üres életű szerencsétlent csinálni, mint ők maguk. Amint teheted, lépj le onnan te is, mondjuk fősulira, vagy ilyesmi, mert előbb utóbb belőled is egy szürke, jellemtelen ember lesz, mint a tarjániak 99%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!