Tudtok-e olyan fórumot, ahol jókat lehet veszekedni, anyázva beszólogatni?
Tiltakozom! #60-as ne malackodjál az idézgetéssel.
Azt egy másik birka mondta, aki itt ólálkodik köreinkben, mint egy farkas.
Kiss Ernő rendőrtábornok autóját is egy HASONMÁSA vezette, amikor részegen balesetet okozott.
Vadmalacocskám, előbb lesz belőled körömpörkölt, mint belőlem gyapjúzokni. Hm, gyapjúzokni! Hogy juthat valakinek eszébe ilyen csúnya szó?
No, de a véleményemet inkább szóban mondom el: ---> [link]
birkavélemény: te mély hangú öregbirka vagy, vagy a kicsi kotnyeleskedőbirka?
:D
Vadmalacka, ha így rám röfögsz, úgy megrántom a kunkori kis farkincádat, hogy nem visítani fogsz, hanem bégetni! Birka leszel! Beeee....
#64-nek üzenem, hogy akik szóltak a nevemben azok a kormányszóvivőim voltak, és hűen lefordították szavaimat, ezért nem hallhatta az eredeti farkasüvöltésemet. Jobb is, mert lerepült volna a feje :-)
éljen a farkasbirka párt!!
éljen éljen!!!!
Köszönöm, köszönöm, kedves Birkahíveim!
Majd mi rendet teszünk az országban! Máris elkezdtem a tisztogatást:
Ez a Vadmalacka, barikorom legkedvesebb játszótársa, addig-addig mesterkedett, amíg azt nem mondtam, hogy most már aztán elég, Vadmalacka elégett!
Beee....rezeltetek Ti is?
Megőrülök!!!
Hát mi vagy Te Vadmalacka, főnixmadár, csipcsirip? Szálanként tépem ki a bundámat mérgemben!
No, de megállj Vadmalacocska, elkaplak, kihúzom a beledet, és beleteszem a húsodat, KOLBÁSZ lesz belőled! Úgyis már FARKAS-éhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!