Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedni vagy vitatkozni szoktatok többet?
Szerintem sosem veszekedtünk, nem látom értelmét, nem vezet sehova... vitázni szoktunk
Ha ézzük hogy veszekedéssé fajulna, akkor azt mondjuk, hogy két mély levegő és mondjuk el, mi a probléma...
Szerintem az, hogy nem értünk egyet valamiben teljesen rendben van, ez nem probléma,hisz különbözőek vagyunk,
Értelmes érvekkel pedig megpróbáljuk meggyőzni a másikat, így jutni közös nevezőre...ez a vita másik formája...
vitatkozni
veszekedeni nagyon, nagyon ritkán, az inkább csak hiszti mindkét részről, ráadásul akkor már bele is lovalltuk magunkat
Vitatkozni.
Veszekedésre szerintem a 10 év alatt még nem került sor.
Attól függ, hogy hol van a határ a vitatkozás, és a veszekedés között. A felemelt hang? A tányérdobálás?
Ha ezek már a durvább kategória, akkor mi bizony veszekedünk. De sajnos én csak így tudok vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!