Tudtok-e olyan fórumot, ahol jókat lehet veszekedni, anyázva beszólogatni?
Figyelt kérdés
Szeretnék birkából farkassá változni.2014. jan. 2. 21:16
41/94 A kérdező kommentje:
Igazad van! Én bekeretezve kiteszem a falra, mint Farkassá Válási Szakirányú Diplomát. Ezzel már nyugodtan bemehetek egy Miskolc avasi korcsmába észt bééégetni.
2014. jan. 8. 09:13
42/94 anonim válasza:
akkor végül csak bárány maradtál :)
43/94 anonim válasza:
Az önéletrajzodnak mindenképp egy meghatározó pontja lehet, semmiképp ne hagyd ki, ha arra kerülne a sor.
44/94 anonim válasza:
45/94 A kérdező kommentje:
Ne sértegess #42-es! Nem bárány vagyok, hanem farkasbirka. Úgy, mint ahogy van lódarázs is.
2014. jan. 8. 20:37
46/94 A kérdező kommentje:
Ne sértegess #42-es! Nem bárány vagyok, hanem farkasbirka. Úgy, mint ahogy van lódarázs is. Az se darázs, hanem ló, így én végül is farkas vagyok. Na látod!
2014. jan. 8. 20:39
49/94 A kérdező kommentje:
"amúgy mi az a farkasbirka?" kérdezed, mint a tudatlan, ma született bárány (magyarul azt mondod: beee...). Hát nem megaszondtam? Ha annyi eszed lenne, mint egy birkának, akkor megértenéd. Farkasbirka az a birka, akinek nagy a farka!
Hitetlen gyaurok, nem hiszitek, hogy farkas vagyok?
Fölháborító, mert olyan hosszan pörlekedtek velem, hogy közben 3 gidát, 4 gödölyét és egy ürücombot megellettem!
Beee... is mééék kicsinyeimmel a hivatalba,
rá is csapok az asztalra,
aggyanak mán zsegíjt, mert kátrányos helyzetű, fekete bárány lettem.
2014. jan. 9. 18:37
50/94 anonim válasza:
Lacika! :) Ha farkas akarsz lenni , akkor farkadnak is lennie kell! :D És a lódarázs az egy bogár te farok! XDDDD mindenki tudja , hogy mit mondd győzike mikor rád néz : na haggyá' má' more!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!