Mit gondoltok arról, aki mindent lefényképez egy bulin?
Vannak smárolós képek, fetrengősök, és bizony még hányós képek is készültek tegnap, a Szilveszteri bulin.
Kérdéseim:
Jó mindent megörökíteni?
Nem riasztja el az embereket egy "fotós"?
Mit gondoltok arról, aki a képet csinálta? És aki a képen van?
Mire gondoltok a buliképek nézegetése alatt?
Egy fotósnak csak is a jó pillanatokért éri meg kattintgatni
Képzelj el egy hullarészeg vagy enyhén piás embert, abszolút sz*rik rá
Aki a képet csinálja, az megragadja az alkalmat, az alany megnézheti magát másnap, lehet tanul belőle
Ha megnézek 1-2 bulis képet, nem szól másról az adott kép csak alul öltözött ringyók mutogatásáról
21/F
Ha olyan részeg vagy hogy összekevered a barátnőd mással akkor csak magadra vess. Ugyanígy vagyok, mikor utólag vinnyognak a képek miatt, de akkor nem zavarta őket hogy épp 100 másik ember előtt égetik élőben magukat...érdekes ez.
De amúgy a bulis képeknek is vannak változataik, van ismerősöm aki profi fotós, olyan képeket csinál, hogy csak lestem, nagyon jól elkapja a pillanatokat. Meg vannak akik részegségükben fotóznak össze vissza azért én sem vagyok oda.
Kérdező: a második kérdésre tudok igazán felelni: de igen, engem nagyon zavar, szerintem hangulat romboló, főleg, hogy tudom a fotó sorsát: fel lesz azonnal repitve a FB-ra és ott tag-olva. Egy pár ismerősömnek már szóltam, hogy legyenek szivesek vegyék ki a tag-ot, mert szinte minden ismerősöm látja ...
1-2 csoportfotó még elmegy, pl. házibuliban: konyhában, koccintás, beszélgetés közben, de tánc és hepaj közben szerintem nagyon nem :)
Arról nem is beszélve, hogy ti is tapasztaltátok már, hogy egy bármilyen bulin, bálon, álló fogadáson, lagzin, banketten ha erősek a fények, akkor mindenki be van feszülve és bámulják egymást, s még a legjobb zenékre sem táncolnak, de amikor félhomály lesz, sokkal jobban oldódnak. Egy igazi DJ is tudja ezt biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!