Fiúk-lányok! Ti mit gondoltok rólam? (lent)
175 centi vagyok, vékony, karcsú testalkatú. Nagy zöld szemem van, fenékig érő, dús barna hajam. Kicsi/közepes méretű a mellem. Sokat mosolygok.
Ti mit gondoltok rólam? Szépnek gondoltok, szimpatikusnak? Mi nem tetszik rajtam?
Köszi a segítséget! :)
Mi nem tetszik rajtam? Felsorolsz vagy 10 pozitív tulajdonságot, egy negatívat sem. Ha arra vársz, hogy valaki megdícsérjen, akkor tegyél valami hasznosat az életben, ne csak itt probálj p*csáskodni.
Felsorolod, hogy milyen a hajad. Lehet, hogy a legjobb Head&Shoulders-szel mosod, és dús, barna, hosszú, szép, de az arcodon lehet egy fél méter gömbölyű ragya...
Szia!
A leírtak alapján minden bizonnyal szép vagy, bár papíron akár Quasimodot is el lehetne adni szép fiúnak, ezért ha linkelnél egy képet pontosabb választ adhatnánk :) Szimpátiát két sor alapján nem lehet szerintem meg állapítani, ezért ha még mindig szeretnél választ kapni a kép mellé egy bővebb bemutatkozást is ide firkanthatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!