Vége van a nagy KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉSNEK. Megtörténtek a családi összejövetelek. Minden sikerült, de HOGYAN TOVÁBB?
ma 19:16-os:
HONNAN szedsz ilyen hülyeséget, hogy annak idejénn nem tanultak a gyerekek helyesírást? Akik nemcsak 1-2 osztályt jártak ki, azok sokkal komolyabban tanultak helyesen írni, tanultak stilisztikát hozzá, szigorúan be kellett tartani a szóismétlések kerülését, meg még sok olyasmit, amiröl a mai gyerekek nem is hallottak.
Ami meg a :-( jelet illeti, ha valaki olvassa a kérdéseket-válaszokat, annak nem nehéz ezeket is megtanulni, ezen kivül sok idösebb a gyerekektöl/unokákáktól is eltanulják.
Bocsánat, de egyetemet végzett közgazdász vagyok/voltam.
Ha meg valamit elütés miatt helytelenül írnék le a gép LEKTORÁLJA.
Azt nem értem, hogy miért kell bántani a másikat, aki a jó szóért írogatott ide.
Merre lakik? Nincs a környékén nyugdíjas klub?
Nekem régen volt egy szomszédom, 76 éves, annyi energia volt benne mint két fiatalba. Mindennap ment ide-oda, tornázni, kiállításra, kirándulni. A mai napig ilyen aktív szerencsére, csak már én elköltöztem mellőle. De tarjuk a kapcsolatot. :)
Általában nem unatkozom, járok nyugdíjas klubba, kiállításokra és minden lehetőséget megragadok amit felkínál egy 1.600 lélekszámú falu.
Most csak a karácsonyi ünnepek utáni ÜRESSÉG nem hagy nyugodni. Egy hét és minden OK.
Nagyon köszönöm a jó szándékú, együtt érző kedves emberek sorait. Mint ha máris jobban érezném magam. Megyek filmet nézni. Jó éjszakát kívánok és BUÉK! :-)
Tessék örülni annak hogy önnek ilyen mozgalmasan teltek az ünnepek,ezek szerint nagy a családja és foglalkoznak is önnel :) Nálunk évek óta kínszenvedés a karácsony,akkor érzem csak mennyire magányosak vagyunk mindannyian (hiába élünk együtt). A szüleim idegesek,feszültek,a 3 testvérem közül pedig kettő nem tud velünk lenni mert távol élnek,egy pedig csak 1-2 napra jön.
Nem tudom hány évesek az unokái de ha még kicsik akkor bizonyára lesz farsangi készülődés náluk az iskolában,esetleg besegíthet nekik a díszek,sütik készítésében,szerintem ez segít átbillenni a január szürkeségén :) Vagy benézhet egy könyvklubba,ha esetleg van a közelben akkor termálfürdőbe. Ha szeret kirándulni és van rá lehetőség akkor sétáljon nagyokat a természetben (úgyis még hó sincs,se hatalmas fagyok),én ilyenkor szoktam csipkebogyót gyűjteni a közeli erdőben :D
19/L
Aranyos, kedves 17 éves Lány! Boldog voltam, hogy vetted a fáradtságot és megszólítottál. Az unokáim már felnőttek, még dédunokám nincs, mert tanulnak.
Olyan sok kedves ember válaszolt, hogy megtelt a szívem szeretettel és kitöltötte a karácsonyi utáni űrt. Te is egy melegszívű válaszoló vagy. Külön is megköszönöm. A mai napom már könnyebb volt és holnap kezdődik a csendes hétköznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!