Ti hol fogjátok tölteni a szilvesztert, mit fogtok csinálni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 20:28
11/22 anonim válasza:
barát kérójában alapozás, aztán utána irány a város
tüzijátékra nem akarunk pénzt kidobni, mert félő, hogy az alkohol rovására menne, úgyhogy valószínüleg felgyújtunk valamit :D
12/22 anonim válasza:
Házibuliban. Alig várom :D 17L
13/22 bumbi02 válasza:
Dolgozom, aztán éjfél után valamerre bulizni, valószínűleg egy ír pubba:)
14/22 anonim válasza:
Vagy itthon, vagy a barátnőmék házában. Az utóbbihoz nagyon nincs kedvem, inkább mennék egy kicsit bulizni, egész évben nem voltam sehol...
15/22 anonim válasza:
Rohadt nagy házibuliba, arcon pörgés lesz
16/22 anonim válasza:
Házibuli, városban lófrálás, másik opció otthon családdal.
24F
17/22 Tubarózsa válasza:
Szia! Mi a férjemmel Sopronban leszünk 3napot kb. 31-1-2. (2.án indulunk haza). Azt még nemtudom, hogy mit csinálunk ott pontosan, de nekem minden vágyam elmenni oda. :)
Off: vki nem tudja lesz Sopronba vmi buli szilveszterkor, v hova érdemes menni?
Üdv 23N
18/22 anonim válasza:
Házibulit tartok a lakásomon, 12-14 emberrel, lesz valami kaja, pia dögivel, beszélgetünk, zenét hallgatunk, valami ivójátékot is csinálunk.. Jó lesz :)
25/L
19/22 anonim válasza:
Jó kérdés. Vagy itthon, vagy egyik barátnőmmel megyek valahova buliba. Igazából annyira nem izgat a dolog, mert bulizni amúgy is szoktam.:) 22/L
20/22 anonim válasza:
dolgozni fogok, és kollégáimmal együtt megpróbáljuk megmenteni a pia, pirotechnika, verekedés, stb. által kiütött sok kis tinirib.ncot és cukcsyhhfijjúcskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!