Miért bámulnak meg az utcán, ha nem az én hibámból, de elég csúnyán néz ki a fejem?
"Pedig nem is annyira az átlagostól eltérő az arcom, kicsit másmilyen csak, és mégis ez van."
Hogy érted azt hogy kicsit másmilyen? Eszemben sincs bántani téged, csak kérdezem. Szokj hozzá ahhoz hogy megbámulnak. Tényleg nem tudok neked jobbat tanácsolni ezzel kapcsolatba.
Nem sokat lehet tenni, max. zavarba hozni azzal, hogy megkérdezed: "Mit bámul?" Vagy "Valami gond van?".
Sajnos, egyesek azt is megbámulják aki szép és azt is, aki kevésbé, ha meg fogyatékossága van, erősen elüt az átlagtól, akkor meg végképp. Bámulásban a gyerekek járnak élen, még ok nélkül is.
Sajnos az emberek hajlamosak megbámulni mindent, ami furcsa. Egyszerűen vonzza a tekintetet, ez van.
De én nem vagyok biztos benne, hogy nálad erről van szó, szerintem lehet, hogy kicsit túlreagálod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!