Titeket nem idegesít amikor kutyasétáltatás közben lesnek titeket a házakból, lakásokból vagy csak úgy bámulnak szúrós szemmel az utcán?
Össze kell szedd a kutyagumit es ez idegesit?
Nem kellemes, az biztos
Amikor engem feltűnően bámul valaki, teljesen ok nélkül, csak mert épp arra sétálok, akkor néha odaintegetek neki, akkor általában visszamennek az ablakból, de van, aki bemutat. Ha valaki erre a cselekedetemre bunkó, akkor meg elkezdek a kutyával előttük gyakorolni helyben maradást, meg stb...ha lúd, legyen kövér...
de az esetek 90%-ában tovább megyek, szinte már észre sem veszem.
Az ilyen bámulós emberektől én legszívesebben elbújtam volna annó. Szerencsére sikerült elköltöznünk.
Mondjuk, jópár évnyi vidéki élet után én szinte paranoiás lettem :D ki figyel, mit néz, stb... gusztustalan, tényleg.
És igen, idegesítő. Kb mintha nem lehetne saját élettered, mert valaki mindíg figyel, szemmel tart.
A minap valamiért újpestre kellett mennem, ami szintén ilyen "kisvárosi" feeling. Egyik utcában meg is jelent a tátott szájú, messziről bámuló idegen. Bár nem volt velem a kutya, de marhaideges lettem hirtelen. :D Én ilyenkor feltűnően a másik irányba bámulok, persze csalfa remény, hogy a másik illető van olyan kulturált, és veszi a lapot.
Kutyával mondjuk könnyebb lett volna, mert akkor a kutyára és magamra figyelek, minden mást kizárva.
amúgy tényleg van egy ennél rosszabb fokozat: a bámulós, és beszólogatós. Minap megyek a kutyával, szembejön idős tag az övével. Oda se figyelek rá, épp élvezem a csendes békét, és a közös sétát, erre hallom hogy elkezd magyarázni, hogy vigyázzak, nehogy elessek, mert ő tegnap majdnem megcsúszott a járdán, hogy esett az eső. xD
Nézek rá csodálkozva, hogy "mi a f**sz?" erre visszakérdez, mintha én lennék a fogyatékos, hogy "ééérted amit mondok"?
Kis hatásszünet után gyogyósként artikulálva, 300decibell hangerővel válaszoltam, hogy "ééétemééén" :""
Azóta kerül az illető.
Tegnap dettó. Napsütés békés séta, éééés hátunk mögül cuppogás. Nembaj, megyünk tovább. Hangosabb cuppogás. A kutyám kiugrik. Hátranézve látom, hogy egy nyanya a hátunk mögül!!!! szugerálja a kutyát, és teper ezerrel kimondottan kutyacukkoló hangokkal, gesztusokkal. Majd elkezd angolul karattyolni, hogy "no problem" mert neki is van kutyája... Kb elöntötte az agyam a gőz, így csak annyira futotta, hogy az arcába üvöltöttem, hogy "PROBLEM!!!" majd otthagytam a p**ba. :D
köszi hogy leírhattam, máris jobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!