Miért bámulnak meg az építészek az utcán?
Figyelt kérdés
Ma is elmentem a közelükben, és álltak ott és úgy bámultak hogy a szemük majdnem kiesett. Pedig fiú vagyok, nem egy szép lány.2013. nov. 6. 07:41
1/7 anonim válasza:
Mert építkezni unalmas, és örültek, hogy végre arra járt valaki, aki érdekesebb, mint egy halom tégla.
2/7 anonim válasza:
Biztos, hogy építészek vótak, nem kőművesek meg segédmunkások?
3/7 anonim válasza:
Epiteszek...... ezen jot rohogtem.
Az epitomunkasok mindenkit megbamulnak.
4/7 anonim válasza:
Lehet te is bámultad őket, ők meg azt nézték, hogy te mit nézel :) van ilyen :)
vagy hasonlítottál valakire, azt hitték, valami ellenőrzés, bármi lehetett.
Esetleg az nem lehet, hogy messziről lánynak néztek? :)
5/7 anonim válasza:
Homárok, és Te csinos fiú vagy :D
6/7 anonim válasza:
Általában a seprűkezelő közúttisztasági szakmenedzserek (rövidítve utcaseprő) is megbámulnak mindenkit, még a 80 éves tatákat is, ha nem is csinosak.Nem baj, legalább ennyi érdekesség legyen a munkájukban, engem nem zavar.
7/7 anonim válasza:
A munkások mindenkit megbámulnak... Fiatal lány vagyok, épp építik át a terünket, pár hétig nem zavart, de már egyre jobban. Megállnak, és bámulnak minden arra menőt. Néha még be is szóltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!