Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titeket befolyásolnak a...

Titeket befolyásolnak a reklámok? Miért?

Figyelt kérdés
a kérdés adott, válaszoljatok kérlek!

2013. dec. 10. 23:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem ! Még soha semmit nem vettem meg azért mert láttam a reklámban!
2013. dec. 10. 23:29
 2/19 anonim ***** válasza:

nem igazán

de mivel TV-t nem nézek, ezért a reklámoknak az a része jut el hozzám, ami csak néhány kép egymásutáni levetítéséből áll

2013. dec. 10. 23:41
 3/19 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen jókat röhögök rajtuk. Olyan sok nyelvi hibát vagy figyelmetlenséget elkövetnek hogy csak röhögni lehet.

Nem vettem még semmit csak tv reklám miatt. Ha valaminek megfog a reklámja akkor utánna nézek neten, véleményeket olvasok, és csak ez után döntök.

2013. dec. 10. 23:42
 4/19 anonim válasza:
Hajfestéket vettem már reklám miatt, amúgy semmi más nem tud megfogni.
2013. dec. 11. 00:09
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
A kajareklámok igen, a KFC reklámjai hatására mindig elugrok oda, amikor újdonságot hirdetnek. A többi nem, sőt, volt már olyan, hogy azt mondtam, én az adott termékből biztosan nem fogok vásárolni, mert úgy irritál a reklámja, hogy még a tévét is elkapcsolom, ha az megy.
2013. dec. 11. 00:11
 6/19 anonim ***** válasza:
Maxium annyiban, hogy ha valamilyen akciót reklámoznak. Pl. nagyon akciós valami amit amúgy is muszáj venni. De csak azért nem vennék meg egy terméket, mert reklámozzák.
2013. dec. 11. 00:25
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, evek ota nem neztem tevet. Regebben inkabb olyat lattam, ami duhitoen bugyuta volt.
2013. dec. 11. 00:27
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat!

Örülök,hogy azért nagyjából egyformák a vélemények/válaszok!

2013. dec. 11. 00:55
 9/19 anonim ***** válasza:

Nálunk pl. a nagy áruházakban mindig csütörtökön van leértékelés. Kedden megkapom az akciós újságokat és szépen átnyálazom. Ha valami akciós, ami kell itthonra, azt megveszem. Akkor is, ha három különböző boltba kell mennem (egymás mellett vannak), mert úgy vagyok vele, hogy miért fizessek érte többet? Tehát én az újságok alapján írom a heti bevásárlólistámat és az alapján dől el, hogy mi lesz a kaja. De csak azért nem veszek meg semmit sem, mert akciós. Nagyjából tisztában vagyok azzal, hogy pl. melyik hús melyik üzletben mennyibe kerül. Már jártam úgy, hogy az akciósnak feltüntetett ár több volt, mint a szomszéd utcában a hentesnél...

Irritáló TV reklám termékét én se veszem meg... De pl. volt, hogy a boltban kóstoltattak velem egy új terméket, ami nagyon ízlett, és vettem belőle a férjemnek is, hogy kóstolja meg.

2013. dec. 11. 01:15
 10/19 anonim ***** válasza:
mióta van tv adapterem kb 5 éve,szinte csak rögzített adásokat nézek,vagy időcsusztatással,így el tudom tekerni a reklámot,uh nagyon keveset nézek,ezért a gondon kívül,hogy tekerni kell másban nincsenek hatással rám.
2013. dec. 11. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!