Titeket befolyásolnak a reklámok? Miért?
nem igazán
de mivel TV-t nem nézek, ezért a reklámoknak az a része jut el hozzám, ami csak néhány kép egymásutáni levetítéséből áll
Én rendszeresen jókat röhögök rajtuk. Olyan sok nyelvi hibát vagy figyelmetlenséget elkövetnek hogy csak röhögni lehet.
Nem vettem még semmit csak tv reklám miatt. Ha valaminek megfog a reklámja akkor utánna nézek neten, véleményeket olvasok, és csak ez után döntök.
Köszönöm a valaszokat!
Örülök,hogy azért nagyjából egyformák a vélemények/válaszok!
Nálunk pl. a nagy áruházakban mindig csütörtökön van leértékelés. Kedden megkapom az akciós újságokat és szépen átnyálazom. Ha valami akciós, ami kell itthonra, azt megveszem. Akkor is, ha három különböző boltba kell mennem (egymás mellett vannak), mert úgy vagyok vele, hogy miért fizessek érte többet? Tehát én az újságok alapján írom a heti bevásárlólistámat és az alapján dől el, hogy mi lesz a kaja. De csak azért nem veszek meg semmit sem, mert akciós. Nagyjából tisztában vagyok azzal, hogy pl. melyik hús melyik üzletben mennyibe kerül. Már jártam úgy, hogy az akciósnak feltüntetett ár több volt, mint a szomszéd utcában a hentesnél...
Irritáló TV reklám termékét én se veszem meg... De pl. volt, hogy a boltban kóstoltattak velem egy új terméket, ami nagyon ízlett, és vettem belőle a férjemnek is, hogy kóstolja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!