Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek miért van ez h a...

Szerintetek miért van ez h a lányok nem vonzódnak a 195 cm, vagy afeletti fiúkhoz?

Figyelt kérdés

Multkor feltettem 1 kérdést itt h melyik vonzóbb ha vki 185 vagy 195 cm magas.14-ből 11 a 185 cm-t mondta.LEhet h hülye kérdés de össze lehet menni egészséges módon pár centit?Szerintetek jó ez a magasság?

Köszönöm h végigolvastad :) s a választ is :)

2013. dec. 8. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Alapból èn is a 185 cm re szavazok.Valahogy az vonzóbb.195 cm az nekem màr extra magassàg.De èn csak 167cm es vagyok.Biztos a magaslànyok (180cm)örülnek egy magas pasinak,mert nekik is gond a magassàguk.
2013. dec. 8. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó magasság. Én ugyan elég alacsony vagyok, de volt ilyen magas barátom, nekem vonzó. Csak ne vegye el ez az önbizalmadat.
2013. dec. 8. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Én magam 165 cm vagyok, szóval...

De amúgy hidd el, hogy nem ezen fog múlni senkinek. Gondolod, hogy valakinek tetszenél, de mivel magas vagy, majd szóba sem áll veled? Ez nem így megy!

Szóval eleve hülyeség ilyen kérdést feltenni, tök más elméletben válaszolni, mint a tényleges élethelyzetek.

2013. dec. 8. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Én vonzódok, mivel 180 vagyok nőként :D
2013. dec. 8. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
45%
Nekem a pasi 195-nel kezdodik. Addig csak topszli...
2013. dec. 8. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:

először is valószínűleg hozzád nem vonzódnak,szóval ezt a kijelentést általánosan kijelenteni tévedés.

másodszor ha rosszak az arányok,pl ropi test társul ehhez a magassághoz az valóban groteszk.

de ha vesszük a pankrátorokat akiknél ez a magasság kb közepes,csak izmosak is hozzá,ő értük kb megőrülnek a nők.

de volt is interjú a világ legmagasabb testépítő versenyzőjével,aki egy magyar srác és ő napi 20-30 ismerkedős levelet kap csajoktól és amikor elment vele a stáb terembe edzeni az összes csaj mosolygott neki,meg oda volt.

2.10 körül van amúgy.

2013. dec. 9. 02:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Magyarországon a legtöbb lány 165 cm környékén van (persze vannak kivételek) talán ennek az az oka, hogy ha olyan magas a pasi, akkor a lányok már - már mindenben sokkal kisebbnek érzik magukat, mivel 30 cm, az mégis csak 30 cm (én am a minél magasabbra szavazok, de az most m1 (170/L))

meg akárhogy is nézzük az óriási méretkülönbségek néha nevetségesen jönnek le

2013. dec. 9. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!