Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ugy érzem vki másnak kell...

Ugy érzem vki másnak kell lennem. Vmi másmilyennek. Ki vagyok valólyába? Rendbe van minden vagy vegyek 1uj belbecst a Tecsoba?

Figyelt kérdés
Megunom az embereket. Tudni akarok mindent,de nemtom milyen kérdés visz közelebb. Ha elmegyek fösulira normálisabb leszek,intelligensebb?

2013. dec. 4. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Remélem,hogy az leszel.
2013. dec. 4. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
állandóság, butaság, lány, nő, magány, ösztön, endomorf, energiaelnyelés, cukor, sötétség
2013. dec. 4. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi a válasz? Gunyolodni én is tudok. De attol se te se én nem leszek beljebb.
2013. dec. 5. 04:48
 4/5 BringaManó ***** válasza:

1. Nem biztos, hogy ő beljebb akar lenni. :-)

(Hogy te igen-e, azt még nem tudhatjuk, lehet, hogy csak poénkodsz. :-)

2. Nem hiszem, hogy itt megkapod a nagy válaszokat, itt inkább olyan tanácsokat kaphatsz (jó esetben), hogy hol/hogyan találhatod meg a válaszokat.

3. A fősulira mész, attól nem leszel "más", legfeljebb kicsit változik az életritmusod, életmódod. (És lesz egy papírod, ami sokszor fontos.) De a bizonytalanságaiadat valahogy máshogy kell kezelni, azt ne várd egy fősulitól, ill. az ottani emberektől.

De nem is biztos, hogy más akarsz lenni: hiszen ha azt sem tudod, hogy ki vagy valójában, akkor mihez képest lennél más?... :-)

(De ne aggódj – az emberek általában nem tudják, hogy kicsodák ők valójában... :-)

Mindenesetre a GYK nem fog erre Neked válaszolni.

(Vagy ha igen, azt ne vedd készpénznek. :-)

2013. dec. 5. 08:58
 5/5 titán1234 válasza:
ne görcsölj szimplán ne akkarj akkaratal közel kerülni másokhoz mert meg utálnak légy természetes
2013. dec. 14. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!