Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Más is szereti másmilyennek...

Más is szereti másmilyennek kiadni magát?

Figyelt kérdés

Családom úgy ismer, hogy visszahúzódó, goromba és mogorva vagyok. A tanáraim közül néhány azt hiszi jó-képességű, néhány azt átlagos, néhány pedig, hogy reménytelen vagyok. Korreptanáraim azt gondolják szorgos vagyok. Netes haverjaim bunkónak és arrogánsnak ismernek. Élőben a haverjaim/osztálytársaim viccesnek+bunkónak tartanak.

Akkor most ki is vagyok én?

2010. jún. 15. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ember nem csak "ilyen és olyan" , hanem egyszerre sokféle. Mivel eltérő környezetben eltérően viselkedsz, ezért mindenki más tulajdonságodat veszi észre hangsúlyozottabban.
2010. jún. 15. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne mondd már, hogy te tudatosan másmilyennek adott ki magad ezekben a helyzetekben? Egyiknek zseniként mutatkozol be, a másiknak analfabétának?:D

A képessgek ugyebár adottak, azon kívül a többi dolog az kölcsönösségen is alapul, ki mit vált ki belőled!

2010. jún. 15. 14:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Van egy ilyen mániám, hogy állandóan játszani akarok, és ha nem maradt más játék akkor az, hogy egy teljesen idegennél hülyének állítom be magam, a másiknál pedig mintha okos lennék. A legviccesebb mikor találkoznak és rólam beszélnek.
2010. jún. 15. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Bunkó mindegyikben ott van.
2010. jún. 15. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
hát ahogy nézem, sokan bunkóznak (nem bántásként) tehát lehet alapja. amúgy, csak te tudod, milyen is vagy valójában!
2010. jún. 15. 17:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen az az alapja, hogy megmondom a véleményem, hogy ki mikor idióta. Ha nem mondanám meg akkor meg egy hallgatag barom lennék. Tételezzük fel, hogy mindenkinél másmilyen a személyiségünk, akkor létezik egyáltalán személyiség? Ha mindenkivel mások vagyunk akkor több személyiségünk van ergó a személyiség mint fogalom megszűnik létezni. De most komolyan, hogyha nézitek a Mentalistát vagy a Houset, mikor éppen nézitek, akkor egyet értetek vele valamilyen szinten nem? Akkor most ki is a jó, a bunkó akinek igaza van, vagy a naív barom?
2010. jún. 15. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!